2777
2789
عنوان

تنهایی رفتن ب پارک

371 بازدید | 24 پست

شما تنهایی میریذ پارک؟ بنظرتون زشته دختر تنهایی بره پارک؟😐😐 گیر میدن پسرا تیکه میندازن چرا لباست کوتاهه چرا زیاد آرایش میکنی؟ نظرتون چیه؟؟

میرم پیش گورباها حرف کسی هم واسم مهم نیس

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سؤال خیلی خوبی پرسیدی، چون دغدغه‌ی خیلی از دختراست و واقعاً هم حق دارین که بخواین آزاد، محترم و امن تو فضای عمومی باشین.

حالا نظر من؟ نه! اصلاً زشت نیست که یه دختر تنها بره پارک. برعکسه، نشونه‌ی استقلال، اعتماد به نفس و حق زندگی معمولیه.

اما متأسفانه جامعه همیشه اون‌جور که باید باشه، نیست.

واقعیت تلخ:

آره، گاهی نگاه‌های مزاحم، تیکه انداختن، یا حتی سؤال‌های بی‌ربط در مورد لباس و آرایش ممکنه پیش بیاد.

ولی بدون:

اشکال از تو نیست. مشکل از تربیت نادرست، فرهنگ مسموم و مردهایی‌یه که مرز نمی‌فهمن.

تو حق داری که شاد باشی، بیرون بری، تنهایی نفس بکشی، فارغ از قضاوت.

اگه دلت بخواد تنهایی بری پارک، اینا شاید کمک کنن:

یه مکان خلوت ولی امن انتخاب کن (پارک‌های خانوادگی یا جاهایی که نگهبان دارن)

هندزفری بزن؛ آدم‌ها کمتر مزاحم کسی می‌شن که غرق موسیقه

اگه با کسی تلفنی باشی یا نشون بدی سرت گرمه، باز مزاحمت کمتره

یه کتاب ببر یا دفتر خاطرات کوچیک، هم سرگرمیه هم حس هدف می‌ده

و مهم‌تر از همه: تو قرار نیست خودتو کوچیک کنی تا دیگران درست رفتار کنن.

اونا باید درست رفتار کنن، نه اینکه تو خودتو سانسور کنی.

اگه تنهایی اذیتت می‌کنه، شاید قدم اول این باشه که یه برنامه بچینی برای مثلاً هفته‌ای یه بار «زمانِ خودم» بیرون از خونه. کوچیک شروع کن، ولی قدم‌هاتو محکم بردار.