2777
2789
عنوان

کیا به بچه رفتن کربلا تو تابستون

252 بازدید | 28 پست

سلام واسه محرم اگه خدا پولشو برسونه دلم میخواد برم دخترم ۱۰ سالشه به هوای خیلی گرم عادت نداریم چون شمال هستیم میترسم ببرم مریض شده خدایی نکرده بدنشم ضعیفه زود مریض میشه اگه تجربه کربلا با بچه دارین بگید اذیت شدن یا نه

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
با بچه سخته هوا گرمه اذیت میشه

از تابستونای مشهدم گرم تره یعنی؟تابستون که میریم مشهد آتیش میباره از آسمون ولی چیزیش نمیشه دخترم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص جوشان و اب طعم دار از داروخانه براش بگیر و اجیل تو جیبش بذار و بهش توضیح بده نترسه گم نمیشه ولی اگر گم شد مثلا اشنا باشه ایران اونجا کنسولگری داره و ادرس هتل بده بهش و شماره اتونو براش بذار و اگر عروسک داره ببر همراهش و..

قرص جوشان و اب طعم دار از داروخانه براش بگیر و اجیل تو جیبش بذار و بهش توضیح بده نترسه گم نمیشه ولی ...

نه گم اینا که نمیشه همش میچسبه بهم جایی بریم فقط از بابت مریض شدنش میترسم میخوام قبلش برم با یه دکتر مشورت کنم توصیه کنه بهم چکارا کنم 

من رفتماتفاقا ی خانوم شمالی هم باردار بود ی پسر کوچیک هم داشت باهامون بود

تابستون بود؟گرمیش مثل هوای مشهد بود یا بدتر؟

از تابستونای مشهدم گرم تره یعنی؟تابستون که میریم مشهد آتیش میباره از آسمون ولی چیزیش نمیشه دخترم

ببین من یکبار رفتم 

و خب گرمای خیلی‌ شدیدی داره اونجا 

مثلاً ما روز بود که رسیدیم به نجف شدید ترین گرمای عمرم برای اون روز بود حس میکردم دارم می‌میرم انقدر گرم بود 

بعد ما صبح استراحت می‌کردیم شب راه میرفتیم 

شب های اونجا از گرم ترین روزهای تهران و قم هم گرم تره 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

هر سال با بچه کوچیک میرم خیلی گرمه ولی خداروشکر مشکلی پیش نمیاد که هر سال تکرار میکنیم ضمنا اول سال دخترم ۴سال بود 

امسال هم میرم با ۳ بچه ۷ و ۸ و ۱۷ ساله 

بستگی به خودتون داره بچه های من خیلی مشتاقن و آستانه صبر و همکاری بالا دارن وگرنه اومدنشون اجباری نیس

برای سلامتی و ظهور امام زمان  یک صلوات بفرس

ببین من یکبار رفتم و خب گرمای خیلی‌ شدیدی داره اونجا مثلاً ما روز بود که رسیدیم به نجف شدید ترین گرم ...

اووف از همین چیزا میترسم واسه همین چند ساله اقدام نمیکنم برم هی میگفتم بزارم بزرگتر شه همه از من کوچیکترا رفتن فقط من موندم نه میتونم بزارمش خونه تنها برم نه میتونم ببرم مریض بشه چه گلی سرم بگیرم کشور غریب

مثل تابستون خوزستان، مشهد که شهر خنکیه 

شمال هم مگه گرم نیس ؟؟؟ ما فامیلامون خوزستانن عروس شمالی زیاد داریم میگن شمال هم اینقدر گرمه 

برای سلامتی و ظهور امام زمان  یک صلوات بفرس