2777
2789

سلام به همگی دنبال دکتر اورولوژی هستم تو پونک
درمانگاه پیامبر یه متخصص اورولوژي جدید اورده به اسم دکتر دهقانی اطهر
کسی میشناسه من تو اینترنت چیزی ازش پیدا نکردم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برای یکی از مشکلات کلیه‌م به دکتر مراجعه کردم و واقعاً از دانش و تجربه‌ی بالای ایشون تحت تأثیر قرار گرفتم.

ایشون هم فلوشیپ پیوند کلیه دارن و هم در زمینه‌ی اورولوژی بسیار با‌تجربه هستن. برخوردشون خیلی محترمانه و صبورانه بود، با حوصله به همه سوالاتم جواب دادن و اصلاً حس فشار یا عجله نداشتم.

از همه مهم‌تر، تشخیص‌شون کاملاً دقیق بود و روند درمانی‌ای که تجویز کردن خیلی مؤثر بود.

من واقعاً از انتخابم راضی‌ام و به همه کسانی که دنبال یه اورولوژیست حرفه‌ای در غرب تهران یا پونک هستن، ایشون رو توصیه می‌کنم. 🙏🏻

منم برای عفونت ادراری پیش دکتر دهقانی اطهر تو همون درمانگاه پیامبر غرب تهران رفتم و واقعاً تجربه خوبی بود. اولش خیلی نگران بودم چون درد زیاد و استرس داشتم، ولی ایشون با حوصله همه مراحل درمان رو توضیح دادن و واقعاً به حرفم گوش دادن. روند درمان منظم و حرفه‌ای بود و احساس کردم تحت مراقبت درست هستم. تا الان هم که پیگیری‌ها رو انجام دادم، نتیجه‌ها راضی‌کننده بوده و همین باعث شده اعتمادم بهشون کامل باشه