2777
2789
عنوان

دانشگاه رفته هااااا بیاید

83 بازدید | 11 پست

من یه چندتا سوال داشتم!

منظور از انتخاب واحد و استاد چیه؟؟؟

برای مثال هر کتاب چند واحد داره؟

چند کتاب داریم

کنکوری_بدبخت🥺🤍🌱

بعضی از درسا ۱ واحدی بعصیا ۲ و ۳ 

تعداد کتاب بسته ب واحداته

کچا کوردم ایرانیمه🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب نه. هر ترم 20 واحد درس می دن با چند تا استاد. جمعا 139 واحد پاس می کنی تا لیسانس. مثلا ادبیات 3 واحده.عربی 2 واحد. از دروس اختصاصی مثلا حقوق جزا 3 واحد مدنی 2 واحد الی اخر

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

واحدا از 1 هستا تا 4 واحد

که 4 واحدا دروس تخصصی رشته خودته

انتخاب میکنی که فلان درس رو با کدوم استاد برداری

البته اکثرا اختصاصیا تک استادن و اجبار واحده تا انتخاب واحد

عمومیا ممکنه دو سه تا استاد تو تایمای منفاوت باشن

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

استاد همون معلمه

واحد هر درس تعداد روزاییه که میری سر کلاس هر درس معمولا سه واحده میشه هر هفته یک جلسه ثابت و یک جلسه یه هفته در میون 

دو واحدی یعنی هفته ای یک جلسه ثابت بری

هر ترم حداقل دوازده واحد میاونی برداری  به تعداد کتاب نیست 

درس ۴واحدی ساعات بیشتری در هفته باید بری و نمره در ۴ضرب میشه. 

درس یک واحدی کمتر کلاس داری و نمره در ۱ضرب میشه

کتاب هرچی استاد معرفی کنه. بعضی استادها چند کتاب معرفی میکنم برای یک درس. بعضی ها هم خودشون جزوه میدن. بعضی ها هم هیچی فقط حرف میزنن

معمولا هر درس دو واحدیه 

تئوری ( همون دروس نظری )   و عملی( عملی هم مثلا کار تو ازمایشگاه یا مثلا شما رو میبرن تو محلی که قراره درس بهتون داده بشه یا کنفرانس و تحقیق باید انجام بدی)  

هر کتابی معمولا دو واحد داره

بعد اینکه هر رشته ای بین ۱۳۰ تا ۱۵۰ واحد داره 

من انسانی بودم درابطه با رشته خودم این اطلاعاتو دادم رشته های دیگه رو نمیدونم

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بستگی به رشتت داره عزیزم از یک واحدی داریم تا چهار واحدی تاثیر نمیره چهار واحدی ها روی معدل بیشتر به ترتیب 

توی غیبت کردن هم درسای یک واحدی باید سعی کنی غیبت نکنی 

انتخاب واحدم درسایی که تو طول ترم اول ترم بر میداری اگه کارشناسی باشی تا بیست واحدمجازی 

در صورت مشروطی ۱۴واحد

معدل الف و ترم آخری ۲۴واحد

تعداد کتابا بستگی ب رشته ت داره

و اون منابعی که استادت معرفی میکنه

انتخاب واحد ینی همون انتخاب درس

مثل برنامه درسی هست که خودت انتخاب میکنی درطول اون ترم، چه درسایی رو انتخاب کنی ک بخونی و اگر ی درس چنتا استاد داشته باشه تو میتونی با هرکدوم ک دلت خواست انتخاب کنی و درس مورد نظر رو با اون استاد یادبگیری

مثل بعضی درسا دو واحدن

بعضیا ۳ واحدی و ...

هرچی واحدش بیشتر تاثیر اون درس رو معدلت بیشتره و اون درس مهم تره

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒