2777
2789
عنوان

خواستگارمو رد کنم یا دارم بهونه الکی میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 20 پست
بخاطر خونه داشتن نیست؟ توی مرکز هزینه ها بالاتر نیست؟

خونه داره تو شهرشون

میتونه بفروشه یه خونه یکم کوچیکتر اینجا بگیره

ولی بهونه میاره هی میگه نمیتونم تو خونه کوچیک زندگی کنم

توی همه چی اوکیه فقط خونه و کارش.... نمیدونم چکار کنم

دوس دارم گریه کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه فرهنگمون یکیه.. میگم فامیلهفاصله شهرامونم یکی دو ساعتهولی جایی که من زتدگی میکنم مرکز استانهولی ح ...

خب تو شهر بزرگتر که امکانات بیشتری هست. بری یه جای کوچیکتر کارت و از دست میدی یا حقوقت پایین میاد. احساسی برخورد نکن عقلانی برخورد کن

شاید وابستگی شدید به مادرش داره ... 

پسرا معمولا توی بیشتر انتخاب هاشون سعی میکنن نظر مادرشون رو بسنجن 

من فکر میکنم بهتره اول با خودش حرف بزنی بعد بری سراغ مادرش ... 

سعی نکن بین خودش و مادرش فاصله بندازی چون این وسط تو ضرر می‌کنی بهتره یکم محافظه کارانه از بهش فکر کنی 

در ضمن آزمون استخدامی معلمی (ماده 28)تعهد محضری ندارن و هر موقع بخوان میتونن انصراف بدن پس بزار راهشو بره که بعداً طلبکار تو نشه ، در نهایت اینم اضافه کنم شاید توی سرش برنامه خاصی داره که نمیگه از ی روانشناس خوب استفاده کن 

می‌دونی زمانی که ما توی ی ارتباط قرار میگیرم نقاط منفی و بد رو نگاه نمی‌کنیم دست خودمون نیست فقط چشم پوشی می‌کنی به سبب دوست داشتن اینجا ی نفر دیگه میخواد که بیرون از گود بهش نگاه کنه. 

امیدوارم خوشبخت بشی 🚬

با کمال احترام 

شاید وابستگی شدید به مادرش داره ... پسرا معمولا توی بیشتر انتخاب هاشون سعی میکنن نظر مادرشون رو بسنج ...

خیلی جالبه که از یه سمت باعث میشی غریبه ها بهم توهین کنن و تو تائید کنی

از یه سمت هم میای کامنت خوشبخت بشی میزاری