2777
2789
عنوان

عشق و ازدواج لطفا بیای

158 بازدید | 14 پست

سلام دوستان وقت بخیر لطفا بیاید

دو نفر ک عاشق همدیگه ان ۴ ساله توو رابطه ان و رابطه اشون لانگه و ی بار همو از نزدیک دیدن و دوست دارن با هم ازدواج کنند خانواده ها در جریانن 

اما خانواده دختره ب شدت مخالفه و با این وضع پسر عموی دختره خواستگارش شده و خانواده اش با پسر عموش موافقن دختره کار هر روزش گریه اس و نمیتونه با خونواده اش مخالفت کنه هنوزم هیچی ب عشقش نگفته 

بنظرتون باید چیکار کنه؟؟

عاقلانه تصمیم بگیره اگه عشقش شرایط خوبی داره اخلاق و رفتار خوب و شعور بالایی داره سالم و کاریه به پاش بمونه اگه نه که راجع به خواستگارش بیشتر فکر کنه

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاستگارات در عمل هیچ فرقی باهمدیگه ندارن هیچوکدومو نمیشناسی چون یبار طرفو دیدی دوست داشتنم کافی نیست منطقی بسنج کدوم بدرد بخوره ی میلی هم داری بعد اجازه نده خانوادت برات تصمیم بگیرن مقاومت کن

عاقلانه تصمیم بگیره اگه عشقش شرایط خوبی داره اخلاق و رفتار خوب و شعور بالایی داره سالم و کاریه به پا ...

عشقش پسر خوبیه 

افسر نیرو انتظامی

ولی پسر عموش شغل آزاد داره و دانشگاه هم نرفته

خونواده اش مخالفن میگن چون غریبه اس و راهش دوره نمیشه و مامانش تهدیدش میکنه اگ داداشت بفهمه میکشتش

خاستگارات در عمل هیچ فرقی باهمدیگه ندارن هیچوکدومو نمیشناسی چون یبار طرفو دیدی دوست داشتنم کافی نیست ...

خانواده ام وحشتناکن داداشم روانیه اگ بهش بگم عاشقم و باهاش در ارتباطم یا منو میکشه یا خودشو مامانمم بیشتر میترسونه منو 

اگ از سر اجبار بخوام ب پسر عموم بله بدم نمیدونم ب سر عشقم چی میاد

عاقلانه تصمیم بگیره اگه عشقش شرایط خوبی داره اخلاق و رفتار خوب و شعور بالایی داره سالم و کاریه به پا ...

ما هم خیلی دوس داریم همه جوره عشقم از پسر عموم بهتره ۴ سال با همیم ولی متاسفانه دوبار بهم خیانت کرده ولی گذاشت کنار 

نمیدونم باید چیکار کنم گیجم دارم ب خودکشی فکر میکنم

خانواده ام وحشتناکن داداشم روانیه اگ بهش بگم عاشقم و باهاش در ارتباطم یا منو میکشه یا خودشو مامانمم ...

خب نگو باهاش در ارتباطی ی دروغی پیدا کن بگو 

چن سالته؟ من ک جای تو نیستم عزیزم اگ خطر مرگ برات داره خب باید ب جونت فک کنی😑

ما هم خیلی دوس داریم همه جوره عشقم از پسر عموم بهتره ۴ سال با همیم ولی متاسفانه دوبار بهم خیانت کرده ...

کسی که خیانت کرده بهش نمیگن پسر خوب من جای شما بودم هر دو رو رد میکردم باز خوددانی

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام. ببین خوشگلم مردی که یبار خیانت کنه صددرصد در آینده باز هم خیانت میکنه اونو که کلا قیدشو بزن از اون واسه تو شوهر در نمیاد عزیزم پسر عموتم بشین در موردش منطقی فکر کن نه از روی احساس دیگه ببین از ظاهرش خوشت میاد از اخلاقش، امیدوارم همیشه در زندگیت موفق و سربلند باشی نازنیمم♥️😊

دنیا دو روزه؟ یعنی یه روز به دنیا میایم یه روز هم از دنیا میریم واسه همین میگن دنیا✌️ روزه🟰 چهار تا نصف روزه:(🌍