2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشونو از کوچیکی مهد گذاشتن

1559 بازدید | 20 پست

پسر من سیزده ماهشه 

چفدر طول کشید بچه هاتون عادت کنن ؟

الان پشیمون نیستید که چرا اون موقع استعفا ندادید بچه رو سپردید مهد ؟

بچه ها تون الان از لحاظ روحی و رفتاری دچار مشکل نشدن ؟

کمتر از دو سال و نیم یا سه سال یکم زوده، اگر میتونی کمی بیشتر مرخصی بگیر

من یک مخالف فمنیستم، چون تفاوت های زن و مرد غیرقابل انکاره، من به دنبال تساوی با مردها نیستم به دنبال جایگاه والای زنانگی هستم، چیزی فراتر از تساوی✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم رو ۱۵ ماهگی گذاشتم نه پشیمون نیستم خیلیم به نفعش بود توی خونه داشتن لوس و قلدر بارش میاوردن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

من از ٦ ماهگي پيش پرستار خونگي گذاشتمش ٣ سال و نيم هم مهد گذاشتم ولي واسه اين دومي نميدونم كجا بذارمش پرستار نيست مهد هم از ٩ ماهگي قبول نميكنه . بالاي ٣ سال رو مهد قبول ميكنه اينجا هم تو غربتم نه از فاميلاي خودم نه همسرم كسي نس كمك حالم باشه

اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏

اصلا پشيمون نيستم بچه هاي كارمندا اكثرا مستقل بار ميان. تازه شغل مادر هم تو آينده بچه اش تأثير گذاره( تأثير مثبت منظورمه)

اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏

مهد گذاشتن بچه از نظر من ظلم.به خود بچه هست

واقعا تو مهد ها به بچه محبت کافی نمیدن که

فقط به کاریش میکنن ساکت بمونه

تازه شماهم که نمیدونی بچه تون رو تو چهشرایطی نگه میدارن

جلوی شما قربون صدقه اش میرن و پشت سر شما معلوم نیست چی به چیه

بهترین کار اینه اگه مجبور باشی بذاری بجای مهد پیش مادربزرگهاش بذار

سوال منم هست پسرم الان نزدیکه سه ساله امادلم نمیاد بزارمشم مهدبااینکه دوست دارم یکم مستق بشم برم کلاس باشگاه یا کلاسای متفاوت اما تهش باز دلم میگه تاکامل به حرف نیومده ونمیتونه همه چیروتعریف کنه نزارمش شاید ۴سالش شد بزارمش چون پسرم نیمه اولیه از۵سال باید بره پیش دبستانی

تو مهد یه مدت کار میکردم بچه شیر خواره هم داشتیم.یکیشم بود2_3 سالش بودهمکارا میگفتن از بعدی که مرخصی مادرش تموم شده اینجا بوده  بیچاره پدر مادرش ی روز یادشون رفت بیان دنبالش تا شب که زنگ زدیم مادرش اومد گفت حواسمون نبوده....هر مهد ی که خاستی بفرستی ححتتتتما چند روز برو مربی هاش رو زیر نظر بگیر بعضی مربیا خیلی بد اخلاقن 

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚