2777
2789
عنوان

به نظرتون زن بابای شوهرمو چی صدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 44 پست
صدا نکن من سیزده ساله مادرشوهرمو صدا نکردم

وااا پس یه موقع زنگ‌ میزنم یا می بینمش چی صداش کنم ؟

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا پس یه موقع زنگ‌ میزنم یا می بینمش چی صداش کنم ؟

مثل شوهرت با فامیل صدا بزن مثلا خانم رحیمی 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
به پدر شوهر عمو مادرشوهر خاله

ولی من به پدرشوهرم میگم بابا ، فقط زنشو نمیدونم چی صدا کنم

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست
همسر من اونو به فامیلی صدا میکنه، چون میگه راحت نیستم اسمشو بگممیگم دوست دخترم نیست که اسمشو بگم، می ...

پس بهتره اسمش + خانم صداش کنید . هم محترمانه هست هم همسرتون فکر نمیکنه که نظرتون با نظرش متفاوته 

چکار داری صداش کنی ، هر وقتم لازم شد صداش کنی به شوهرت بگو ، زن باباتو صدا کن من کارش دارم🤣

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

چکار داری صداش کنی ، هر وقتم لازم شد صداش کنی به شوهرت بگو ، زن باباتو صدا کن من کارش دارم🤣

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

مثلاً یه موقع جایی می بینمش یا میخوام بهش پیامک بدم یا زنگ میزنم میخوام باهاش حرف بزنم اون موقع ها رو میگم

خیلی جالب نیست شوهرت زن باباش را با فامیل صدا می زنه . شما اسمش را بگو و یک پسوند خانم هم بچسبان بهش ...

چرا جالب نیست ؟ پس زن بابای خودشو چجوری باید صدا کنه ؟

مثلاً یه موقع جایی می بینمش یا میخوام بهش پیامک بدم یا زنگ میزنم میخوام باهاش حرف بزنم اون موقع ها ر ...

جایی دیدیش =راتو کج کن 

پیامک بدی=بزن به شوهر ، شوهر بزنه بهش 

زنگ بزنی =شوهر بزنه تو ادامه صحبت کن 

کلا راه ارتباطیت بشه شوهر 

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن