2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون دستگاهی که میزارن توی گوش و یه صدای مثل تق تق تق میده رو گذاشتن گوشت که اصلا نباید تکون بخوری

نه صندلی چرخان و یه چیزی مثل هوا رو با فشار وارد گوش کردن که سرگیجه ایجاد کنه

برای شما چ حالتیه

من راستش مادرم اینا دو سال پیش از مکه اومدن بد جور سرما خورده بودن همه بچه ها گرفتیم من گلودرد چرکی شدم بعد دارو خورم چند وقت بعدش یهو یه روز با سرگیجه شدید بلند شدم و بعدشم بالا آوردم بعد چند تا دکتر و شنوایی سنج و آزمایش فهمیدم منیجر گرفتم که یکی از چیزهای که مبتلا میکنه عفونت ویروسی هست

من راستش مادرم اینا دو سال پیش از مکه اومدن بد جور سرما خورده بودن همه بچه ها گرفتیم من گلودرد چرکی ...

الان خوبید؟دارو چی می‌خورید من بتاسرک خوردم خوب نشدم

نه صندلی چرخان و یه چیزی مثل هوا رو با فشار وارد گوش کردن که سرگیجه ایجاد کنه

خواهر اصل کاری اون دستگاهه اونا رو منم رفتم اونا نشون نمیده  من اول سرم رو باید خیلی آروم میزاشتم رو متکا وگرنه سرگیجه میگرفتم  بعد رفتم مانور انجام دادم بعد باز سرگیجه دوباره گرفتم اینبار رفتم یه متخصص گوش گفت احتمالا فشار گوش بالاس و اون دستگاه رو گذاشتن که یک گوشم فشارش بالا بود و همون بیماری منییر هست

خواهر اصل کاری اون دستگاهه اونا رو منم رفتم اونا نشون نمیده من اول سرم رو باید خیلی آروم میزاشتم رو ...

نوار گوش منطورتونه؟؟؟

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃