خلاصه من تو عید کلی عکسای خوشگل گذاشتم همه میگفتن خیلی بهتر شدی زیبا تر شدی
اینم بگم تو این یه سالی که گذشت پیشرفت هم کردم سرکارم رفتم شاغل شدم
بعد عید مثلا ۲۰ فروردین اینا یه استوری ازم لایک کرد چیز خاصی هم نبود یه ویدیو از طبیعت بود اد استوری کرده بودم و بعد اون لایکش دیگه زود زود استوریامو میدید
فردای اون لایکش خواهرش بهم پیام داد بعد که جوابشو دادم تا فرداش دیگه اون ج نداد و وقتی جواب داد ازم خواست یه کاری واسش انجام بدم که به نظرم الکی میگفت اخه اون کارو هر کسی میتونست انجام بده واسش نه منی که سال یبارم باهم حرف نمیزنیم.... بعد دیدم خواهر بزرگه اشم بهم ریکویییست داد با پیج کاریش که فقط خواهر برادراش رو فالو داره هیشکیو فالو نداره
دیشبم رفتیم یه عروسی دیدمش اونجا...ماجرای اصلی اینه
اخرای عروسی دیدمش تو جمع خانواده عموش و ما سلام علیک کردیم رفتیم اونور دیدم اون باباش هم اومدن دوباره ماهم رفتیم تو جمعشون ... اول تا دیدم فقط یه نیم نگاه انداخت و سریع نگاهشو انداخت پایین و همش ابنور اونور رو نگاه میکرد حتی بهم سلام هم نکرد ادمی که انقد سرزبون دار و شوخ بود کلا تو اون جمع صحبتی نکرد و سریع رفت ی جای دیگه پیش عمه اش.. موقع رفتن هم بابام از کنارش رد شد خداحافظی کرد ولی منو اصن توجه بهم نکرد
به نظرتون بهم کم محلی کرده؟چت جی پی تی میگه این نخواسته جلو فامیل حرکتی کنه یا اینکه مثلا درگیر احساساتش بوده نمیدونسته چ کنه و این صحبتا