2777
2789
عنوان

دیشب بعد یک سال دیدمش ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 31 پست

اسی چرا انقد خودتو کوچیک کردی؟اون اگه ازت خوشش میومد همون اول نمیرفت یکی دیگرو بگیره درحالیکه باتو ارتباط داشت

بعد حالا ک نامزدیش ب هم خورده باز تو رفتی سمتش و ابراز علاقه کردی؟ اونم زده تو پرت گفته نمیخادت !!

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا کارم اشتباه بود بچه بودم اون موقع راهی جز این نبود بهش نزدیک بشم...ولی خب واکنشی بد نداشت چیزی ...

چندسالته جندسالشه

به تو فکرکردم دوباره دوباره به تو فکرکردن عجب حالی داره....

فکر کنم حسی نداره چون زمینشو براش جور کردی که یه پسر از خداشه اونیکی میخوادش بیاد سمتش ولی ردت کرده ...

نمیدونم واقعا تو یک سال شاید ی چیزایی براش عوض شده باشه... اون موقع خیلی درگیر اکسش بود واقعا به خاطر همینم رد کرد و گفت کلا نمیخوام ازدواج بکنم

فکر کنم حسی نداره چون زمینشو براش جور کردی که یه پسر از خداشه اونیکی میخوادش بیاد سمتش ولی ردت کرده ...

من حس میکنم حسی داره ولی فعلا نمیخاد بیاد جلو یعنی شرایطشو نداره نمیخاد اسی درگیرش بشه

یا شایدم از اسی خجالت میکشه و معذبه وقتی فهمیده اسی میخادتش

توخونشونم صحبتش شده قطعا

جدی همچین برداشتی میشه داشت؟🥲

خیلی پیچیدس ولی دیدم پسرایی ک یکیو میخاستن اما معذب بودن سعی میکردن نزدیکش نرن

ایشون یا از خجالت دور شده یا نخاسته شما درگیرش بشی

بالاخره بهت  فکر میکنه اگ براش مهم نبودی میومد توجمع و عادی رفتار میکرد

حسم میگه مال همین شمادوتا

خیلی پیچیدس ولی دیدم پسرایی ک یکیو میخاستن اما معذب بودن سعی میکردن نزدیکش نرنایشون یا از خجالت دور ...

امیدوارم حست درست باشه خیلی دوسش دارم هوس نیس اگه بود ای همه سال تموم میشد