2777
2789
عنوان

باز شدن یخ گوشت

122 بازدید | 9 پست

خانما من گوشتو میزارم بیرون تا یخش باز بشه

امروز از ۷ صبح گذاشتم بیرون ساعت ۱۱ خواستم غذامو‌ درست دیدم روی گوشت لکه های قهوه ایه 

یعنی خراب شده ؟

از سلامت گوشت قبل از اینکه فریز کنم کاملا مطمینم 

یعنی چون زیاد بیرون بوده خراب شده؟

یه سوال دیگه چرا مرغا جدیدا هر کاری که میکنیم بازم تو اب هنگام پختن ازشون خون ابه میاد 

اه 

انقدر دارم بد دل میشم دیگه نمی تونمدچیزی بخورم 

گوشت خراب نشده

مرغ هم همیشه قبل از پختن یا سرخ کردن ده دقیقه یه ربع میجوشونم خونابه و هرچی که داره خارج میشه بعد مرغ رو میشورم و مراحل سرخ یا پختش رو انجام میدم. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هواکشیده چیزی نیستتو فریزرهم اگه پلاستیکش پارهرباشه اونجوری میشه 

واییی ارهدقیقا من مرغو میشورم بعد میذارم 40 دقیقه میجوشه ابشو عوض میکنم سرخ میکنم باز خونابه داره😑😑مخصوصا رون

من اصلااا نمیتونم رون هایی که خودم پختمو خودم بخورم

واسه همین دیگه کلا رون نمیخریم

ممنونم تا چند ساعت بیرون باشه خراب نمیشه؟اصلا این روش یخ زدایی درسته؟

خواهش میکنم عزیزم،من به این چیزا شخصا خودم اهمیتی نمیدم،معمولا شب میذارم تو یخچال تا صب یخش باز میشه ولی سرده سرده،ولی اگر عجله داشته باشم میذارم تو اب سریع باز میشه

گوشت خراب نشدهمرغ هم همیشه قبل از پختن یا سرخ کردن ده دقیقه یه ربع میجوشونم خونابه و هرچی که داره خا ...

منم یه بار میجوشونم ابشو خالی میکنم ولی بازم میبینم خون ابه میزنه

فکر کنم به خاطر نحوه ذبحشونه نمیزارن خون حیوون کامل از بدنش خارج بشه چون تعداد بالا کشتار و ذبح میکنن

نه هواکشیده چیزی نیستتو فریزرهم اگه پلاستیکش پارهرباشه اونجوری میشه واییی ارهدقیقا من مرغو میشورم بع ...

دست خودم نیست منم حالم بد میشه میبینم

بعد فکر میکنم من که انقدر حساسم و سعی میکنم سالم و تمیز اشپزی کنم این رستورانا که تعداد بالا درست میکنن چی به خورد مردم میدن