2777
2789

من خیلی ساده و کم عقلم

حس می کنم با بقیه مردم فرق دارم، گوشه گیر و کم حرفم چون اگه بخوام حرف بزنم گند می زنم به همه چیز. به خاطر خانواده ی خوبم ازدواج خیلی خوبی داشتم همسرم فوق العاده ست از هر لحاظی خانواده ی همسرم هم عالین. ولی جاری هام خیلی زرنگ و باسیاستن.

خانواده ی خودم  هم بغیر از من همه شون عاقلن.

دوتا بچه دارم که از شانس بدم به خودم کشیدن اصلا زرنگ نیستن و ساده ن.

خیلی خیلی ناراحتم برای خودمو بچه هام، دوست دارم همین الان خدا منو بچه هامو بکشه. از خدا دلگیرم که همه چیز خوبی به من و بچه هام داد ولی مهمترین چیز یعنی عقل و دانایی رو بهم نداد. من حتی نمی تونم وقتی یکی بچه هامو اذیت می کنه ازشون دفاع کنم. از خانوادم ناراحتم که چرا منو شوهر دادن در حالی که می دونستن خیلی ساده ام. خدای بزرگم چرا من باید اینجوری باشم؟ چرا نباید از ته دلم بخندم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به جای این حرفا برید پیش روان درمانگر

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

برو پیش روانشناس درست میشه 

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️

دنیا جای من و بچه هام و امثال من نیست، چون همه زرنگ و گدگن.

گرگن چون زجر کشیدن، سختی کشیدن، نیازهاشون تامین نشده.

شما چه خودت و چه بچه‌هات هرگز سختی و رنج به معنای واقعی نکشیدین. اگر میخوای این رویه رو تغییر بدی شروع کن و وارد فضاها و شرایط پرچالش بشید. مثلا سفر میرید، اگه هتل میرید، هتل لوکس نرید. اگه ویلای خودتون میرید خودتون همه کارها رو انجام بدین. بچه‌هاتو کلاس های معمولی، و نه خصوصی بفرست تا با مردم عادی در ارتباط قرار بگیرن و ناچار بشن چالش داشته باشن و چالشها رو با هم حل کنید.

کلا اون سیاست و دانایی که مد نظرت هست از این راهها بدست میاد. اگر میخوای به دستش بیاری باید خودتو آماده کنی دهنت سرویس بشه و نترسی.

ببین همون خدایی که توی ساده رو انقدر جای خوبی انداخته، خدای بچه‌هاتم هست. دریدگی که عقل و دانایی نیس ...

عزیزم این دور و زمونه همه گرگن و دانا، ناخودآگاه مقایسه می کنم حالم داغون تر میشه.خدای بزرگ چرا به من زیاد عقل نداد ؟ اون موقع منم انتخاب می کردم چطور باشم