2777
2789
عنوان

کسی بوده خودش تنبلی تخمدان داشته باشه و شوهرش واریکوسل بچه دار بشن?

| مشاهده متن کامل بحث + 1983 بازدید | 105 پست
والا زنها مشکل داشته باشن بهتره دکتر و دوا میرن این مردها که...

معمولا نشونه نداره واریکوسل همسر من هیچ مسکلی نداشت دکتر که رفت گفت مشکوکه سونو داپلر و آز اسپرم انجام داد گفت از نوع شدیده باید عمل بشه

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می‌شود، گاهی نمی‌شود که نمی‌شود که نمی‌شود، گاهی بساط عیش خودش جور میشود، گاهی دگر تهیه بدستور می‌شود، گه جور می‌شود خود آن بی مقدمه، گه با دو صد مقدمه ناجور می‌شود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو می‌شود، گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست، گاهی تمام شهر گدای تو می‌شود، گاهی برای خنده دلم تنگ می‌شود، گاهی دلم تراشه ای از سنگ می‌شود، گاهی تمام آبی این آسمان ما، یکباره تیره گشته و بی رنگ می‌شود، گاهی نفس به تیزی شمشیر می‌شود، از هرچه زندگیست دلت سیر می‌شود، گویی به خواب بود جوانی مان گذشت، گاهی چه زود فرصتمان دیر می‌شود، کاری ندارم کجایی چه می‌کنی، بی عشق سر مکن که دلت پیر می‌شود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هورمونی رو تو پریودی۳تا ۵ عکس رو نمیدونم

عکس روز ۱۰ پری البته شرایطی هم داره مثل اینکه تا ۳ روز قبلش نزدیکی نکرده باشی و لباس راحت بپوشی که سینهات تحریک نشن اینا تجربه ی منه

تنلی تخمدان ربطی ب خوب بودند هورمون ها نداره منم تست هورمنیم خوبه بلطف خدا ولی پریودیم نامنظمه و تب ...

چرا داره شک نکنین چون تو جواب سونو من نوشته بود که باید با ازمایش هورمونی مطابقت داده شه که دکتر ازمایش هورمونی نوش برام  بازم از دکتر بپرسین بهتره

با سونو رحم و صمایم مشخص میشه همون سونو عادی منم سونو عادی دادم که گفت فولوکول نابالع زیاد دارم که ه ...

ممنونم عزیزم

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
با سونو رحم و صمایم مشخص میشه همون سونو عادی منم سونو عادی دادم که گفت فولوکول نابالع زیاد دارم که ه ...

عزیزم مهم نبود روز چندم سیکلتون ازمای یا سونو بدین؟

نگفتن روز خاصی بیاید؟

عزیزم مهم نبود روز چندم سیکلتون ازمای یا سونو بدین؟ نگفتن روز خاصی بیاید؟

سونو تشخیص پی سی او نه مهم نیس ولی برای ازمایش هورمونی که گفتم بعد پریودت باید بری دقیق یادم نیس چن روز  ولی حتما تا سه روز قبلش نباید نزدیکی داشته باشی 

سونو تشخیص پی سی او نه مهم نیس ولی برای ازمایش هورمونی که گفتم بعد پریودت باید بری دقیق یادم نیس چن ...

ممنونم بازم🌸🌸🌸

منم این شرایطو دارم متاسفانه ، خدا کنه بچه دار بشم

عزیزم باردار شدی من تاپیکمو بهمن ماه زدم الان اومدم ببینم تونایی ک شوهراشون عمل کردن باردار شدن

چند ماه بعد عمل شوهرت باردار شدی?