2777
2789
عنوان

خیلی برا خانوادم ناراحتم

264 بازدید | 33 پست

سنی ازشون گذشته ولی اصلا به خودشون توجه نمی کنن مراقب سلامتی شون نیستن انقدررررر گرفتاری و مسایل پیچیده دور خودشون هست که به هیچی نمی‌رسن از یه طرف هم بفکر برادران هستن که هنوز به جایی نرسیدن و تازه درسشون تموم شده

بابام رو که میبینم ناراحت میشم کارمند قدیمی هست و تحصیل کرده و خدا رو شکر دستش به دهنش میرسه ولی می‌تونست خیییییلی بهتر از اینا سرمایه گذاری کنه و زندگی اش قشنگ میتونست دوبرابره اینی باشه که الان هست و این قضیه به نفع ما بچه هایش خیلی بیشتر می بود  ولی همیشه دوست داشت ساده زندگی کنه دنبال پیشرفت مالی هیچوقت نبود و همش درگیر کار کردن بود فقط! حتی اهل وام گرفتن هم نبود . حالا مثلا من یه ماشین دارم بهم میگه صد تومن صد و پنجاه تومن کمتر بفروشش به من که بدمش به داداشت . دوست دارم خیلی کمک حال داداشام باشم ولی من خودمم الان زندگی دارم و تلاش کردم یه خورده چیز جمع کردم می‌خوام ماشینم رو فول بفروشم نه اینجوری ولی عذاب وجدان هم دارم که کمک نمی کنم بنظر شما کار درست چیه 

اصلا ربطی نداره اون پولو شما با زحمت تلاش خودت خریدی.داداشتم میتونه همین کارو بکنه بجای اینکه دستش تو جیب باباش باشه

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه براخودش که نیست می خوادبده به برادراسی....تابوده همین بوده ازدختربکنن بدن به پسر....

اخه بابا رو انداخته نمیشه بگه نه 

من خودم عذاب وجدان میگیرم 

یا کلا ماشین نمیفروشم تا داداشم ماشین بخره 

اخه بابا رو انداخته نمیشه بگه نه من خودم عذاب وجدان میگیرم یا کلا ماشین نمیفروشم تا داداشم ماشین بخر ...

شما خیلی خانمی 

بابا واسه خودش رو ننداخته واسه پسرش رو انداخته 

بابای اسی خیلی زودتر باید برای بچه هاش رو می انداخت نه فقط پسرش...

بعدم اگر پدر اسی نیازمند بود طوری که زندگیش متوقف بود اسی موظف بود ب پدرش کمک کنه و واجب النفقه اسی میشد (یعنی اسی باید نفقه پدرش رو میداد)

الان ماشینی که ۱۵۰ تومن قراره ازش کم بشه دیگه قطعا زیر ۴۰۰ میلیون نیست و یعنی بابای اسی ۴۰۰ تومن داره با همون ماشین بگیره برای پسرش مگر اینکه پسرش کسر شانش بشه و این دیکه ربطی ب اسی نداره