2777
2789
عنوان

شیر خشک ar

96 بازدید | 15 پست

شرمنده هی تاپیک میزنم اخه واقعا این بالا اوردنای بچم کلااافم کرده، دکتر گفت اگررر اذیتی بیومیل ar بده، واقعا شیر ar, رفلاکسو خوب میکنه دیگه بالا نمیاره؟؟ بیومیل شیر خوبیه وزن‌دهی خوبی داره،؟؟ اخه بچم کم وزن بود با سوپرامیل وزن گرفت، نان و اپتامیل هم یبوست میاورد براش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین این شیرخشک رفلاکس رو خوب نمیکنه

ولی همینکه میره تو معده حالت خمیری میشه.. وقتی بچه میخواد بالا بیاره دیگه شیر راحت بالا نمیاد. میمونه تو معده

جذب بدنش میشه

بچه منم ببلاک ای ار میخورد ک وزن گرفت.. چون رفلاکس شدید داشت

زندگیتون پر از عشق

در ضمن رفلاکسیا اکثرشون یبوست میشن... شایدم پی پی کمی دارن.. چون بیشتر شیر رو جذب میکنن

قطره پدی لاکت باید بدی ک روده و معدشون تنظیم شه.. دکتر مینویسه این قطره رو

پروبیوتیکه.. هیچ عوارضی نداره.. خیلی هم مفیده

زندگیتون پر از عشق
دحتر عموم بچش همش بالا میاوردarدادخوب شدولی ببلاک

ممنونم عزیزمم میخام یه قوطی ar بخرم ببینم خوب میشه، از شانس من که تصمیم به عوض کردن گرفتم امروز خیلی کمتر بالا اورد، شیر خشکشو خیلی دوس داره خیلیم خوب داره وزن میگیره باهاش برا همین میترسم عوض کنم... 

در ضمن رفلاکسیا اکثرشون یبوست میشن... شایدم پی پی کمی دارن.. چون بیشتر شیر رو جذب میکننقطره پدی لاکت ...

اخه بچه من اصلا نمیدونه یبوست چیه، الان روزی سه بار دفع داره شله، کلا مشکل دفع نداره چون شیرش خیلی چربه، خیلیم باهاش وزن گیری خوبی داره برا همین انقد تاپیک زدم مرددم چیکار کنم، عوض کنم شیرشو...  فقط این بالا اوردنش رو مخمه... ولی نه به خودش میپیچه  نه کش و قوس میده نه میلش به شیر کم شده نه وزن گیریش کمه..  همه چی خوبه ولی این وسط در طول روز خیلی بالا میاره، ولی شب اصلا، راحت میخابه

در ضمن رفلاکسیا اکثرشون یبوست میشن... شایدم پی پی کمی دارن.. چون بیشتر شیر رو جذب میکننقطره پدی لاکت ...

دوس ندارم یبوست بگیره بچه دوستام یبوست داشتن عی درگیر بودن الان  روده بچه هاشون دراز شده همش مشکل دارن، اولین ماه  تولد من اپتامیل گرفتم دو سه هفته بعد نان گرفتم با هر دو یبوست داشت بچه هی زوور میزد قررمز میشد موقع دفع ولی هر روز داشت، اما با سوپرامیل انقد که چربه هم طعمشو دوس داره هم زیاد میخوره هم سه دفعه دفع داره کلا خووب بود برا وزن گیریش، اما تمام فرش و مبلام شده شیر یهو میریزه بیرون، هی تمیز میکنم هی باز یه تیکه میریزه، چهار روز ساشه امپرازول دادم تاثیری  نداشت امروز  ندادم دیکه انکار یکم رفلاکسش کم بود ولی میترسم بچه اذیت باشه سوزش گلو بگیره یا شیر بپره تو نای و ریه، جای من بودین شیر ای ار میگرفتین یا تحمل میکردین؟ خیلی گیج شدم

دوس ندارم یبوست بگیره بچه دوستام یبوست داشتن عی درگیر بودن الان روده بچه هاشون دراز شده همش مشکل دا ...

این از مشکلات رفلاکسیاس... شک نکن وقتی بالا میاره گلوش اذیته... ای ار خوبیش اینه زیاد بالا نمیاره ک اذیت شه

من ۶ماه دارو دادم

ولی کلا اینو بگم هم کولیک هم رفلاکس بخاطر کامل نبودن سیستم گوارشه... بعضیا تا سه ماهگی خوب میشن بعضیا مثه بچه من یکسالگی بهتر شد

تنها دکتری ک میتونه بگه کی خوب میشن،  دکتر مقدادی تهرانه.. متخصص گوارش کودکانه

زندگیتون پر از عشق
دوس ندارم یبوست بگیره بچه دوستام یبوست داشتن عی درگیر بودن الان روده بچه هاشون دراز شده همش مشکل دا ...

مگه نمیدونی امپرازول حتما باید یک ماه بدی که اثر کنه؟خیای اشنباه کردی من پسرم رفلاکس داشت بردمش آندوسکوپی۴سالش بود مریش از رفلاکس سوخته بود

حدودا ۳ماه امپرازول دادمش خوب شد 

پسرم تو بچگی اصلا بالا نیاورد

به حکمتش دل بسپار(خدا)
مگه نمیدونی امپرازول حتما باید یک ماه بدی که اثر کنه؟خیای اشنباه کردی من پسرم رفلاکس داشت بردمش آندو ...

اخه تو گوگل نوشته بود بعد چن روز تاویرش رو میبینین ولی من تاثیری ندیذم دیگه امرپز بهش ندادم امپرازولو، ما اکثر بچه هامون رفلاکسی بودن چیزی هم نشد بعدا، خودم ناراحت بودم به دکتر اصرار کردم بنویسه وگرنه دکتر گفت نده غذا کمکی شرو شه رفلاکس کم میشه، امروز دو بار بالا اورد بازم اما بنظرم بهتر از قبلا بود

تو بچگی اگه بالا نیاورد پس چرا مری آسیب دیده بود؟

دکتر گفتدرفلاکس به بالا آوردن نیست منم اصلا نفهمیدم تا غذا دادن دیدم هیچی نمیخوره فوق تخصص گوارش کودکان بردمش 

امپرازولم گوگل اشتباه کرده بهش بده یک ماه 

درست میگن غذای کمکی یده رفلاکسش بهترمیشه

به حکمتش دل بسپار(خدا)
دکتر گفتدرفلاکس به بالا آوردن نیست منم اصلا نفهمیدم تا غذا دادن دیدم هیچی نمیخوره فوق تخصص گوارش کود ...

فردا باز یه دکتر دیگه میخام ببرمش، اخه کل شهرو گشتم بیومیل ای ار که دکتر نوشت رو پیدا کنم نبووود که نبود بچم خیلی اذیت شد امروز