2777
2789

سفید و پشمالو خیلی ناز بود بغلش کرده بودم و دوسش داشتم 

تو واقعیتم گربه دوست دارم ولی نمیتونم بغل کنم 

یه مدت بعد دیدم میتونه حرف بزنه و باهوشه داشتم عین بچه ها شمردن از یک تا ده رو بهش یاد میدادم و ذوق داشتم بابتش 

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕

دیدن **گربه سفید و پشمالو** در خواب معمولاً نمادی از **پاکی، شجاعت و حفاظت است. گربه‌ای که **حرف می‌زند و باهوش است** می‌تواند نشان‌دهنده **بصیرت، شهود قوی و ارتباط با دنیای درونی** باشد . آموزش شمردن به گربه نیز ممکن است بیانگر **میل به رشد، یادگیری و پرورش استعدادهای پنهان** در زندگی شما باشد.

این خواب می‌تواند نشان‌دهنده **یک دوست یا همراه خاص** باشد که در زندگی شما نقش مهمی ایفا می‌کند. همچنین، ممکن است نمادی از **توانایی شما در درک و آموزش دیگران** باشد. اگر در خواب احساس **شادی و هیجان** داشتید، این می‌تواند نشانه‌ای از **پیشرفت و موفقیت در مسیر شخصی یا حرفه‌ای** شما باشد.

اگه من نبودم زندگیت خیلی بی‌مزه بود ، قبول کن 🤓

دیدن **گربه سفید و پشمالو** در خواب معمولاً نمادی از **پاکی، شجاعت و حفاظت است. گربه‌ای که **حرف می‌ ...

خدا خیرت بده گلم ♥️ خیلی ممنونم ...

درست درمیاد همیشه؟

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا خیرت بده گلم ♥️ خیلی ممنونم ...درست درمیاد همیشه؟

قربونت گلم♥️

همیشه با هوش مصنوعی خوابامو تعبیر میکنم 

تعبیرش به خوابام خیلی نزدیکه 

اگه من نبودم زندگیت خیلی بی‌مزه بود ، قبول کن 🤓

قربونت گلم♥️همیشه با هوش مصنوعی خوابامو تعبیر میکنم تعبیرش به خوابام خیلی نزدیکه

خیلی ممنونم واقعا ♥️