از برخورد با مردها بگید به نظرتون نسبت به چندسال قبل فرق کردن یا همونه فرهنگشون نمیشه باهاشون حرف زد؟ نظر خودم اینه که نسبت به ۱۰ سال قبل که دانشجو بودم هیچ پسری رو آدم حساب نمیکردم خیلی بهتر بود تا الان به اقتضای شغلم باهاشون حرف میزنم سریع پررو میشن دور ورمیدارن میخوان چه رفتاری چه کلامی سریع راحت باشن ، خوشحالم میشم هر کس تاپیکو بخونه بیاد نظرشو بگه ممنونم ازتون
باید در ارتباط با مرد ها ، همون اول یه سری خط قرمزا و نباید هارو تو رفتارت بهشون نشون بدی و تو رفتار باهشون صمیمانه باشی ، و بهشون این طرز فکرو بدی که مثلا : میتونی با من راحت باشی ولی باید جایگاه من و خودتو بشناسی و حد و حدودو رعایت کنی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اون سالی که رفتم دانشگاه ورودی ما پسراش خیلی مثبت بودن تصورم چیز دیگه ای بود
سرکار هم تنها خانم اون قسمت منم خدایی خیلی محترمن
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE