یه کاربر که هعی برام تاپیک میزنه علیه من و باعث میشه کاربرا توهین کنن
هعی مزاحمت ایجاد میکنه؟
دست بردار نیس
باید برم فتا کاربریشو بدم ؟
زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه باید وکیل بگیری بعد اسم کاربری شو بده بهش به پلیس میره برگه میدن بهت میدی به مدیریت شماره شو در م ...
مرسی عزیزم حتما همین کارو میکنم
دیروزم علیه من تاپیک زد ترکید ولی رسیدگی میکنم
زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر
ولی من پروسه شکایت وکیلم گفت که چون قوانین ثبت شده ..بر اساس اگاهی عکس گذاشتی هیچی دستت نمیگیره چون ...
عکسو نمیگم
یه کاربر دیگه بخاطر اینکه گفتم قیافت معمولیه هعی تاپیک میزنه میره تاپیکای دیگه بدگویی میکنه ازم
چون عکس گذاشت گفت خودم نیستم گفتم معمولی بخاطر همین شکایت میکنم
یه کاربر بود به اسم ایگونا حس ملکه بودن داشت عکس گذاشت من گفتم معمولی هست آخه دماغ عملی لب پروتزی قیافه معمولی هیکلشم درشت و چاق بود
اصلا خوشگل نبود یهو ترکید کلی توهین کرد بعد خودش و نوچه هاش ریختم سرم یه مدت اذیتم کردن اون کاربری رو ترکاندم دیگه هیچوقت حلالشون نمیکنم بابت توهیناشون
ولش کن خودش دستش رو میشه بعد یه مدت همین کاربر اومد پز بده باز دیگه اونموقع جو سایت عوض شده بود ده هشتادیا پاشون به سایت باز شده بود چنان کوبوندنش که گورشو گم کرد رف
یه کاربر بود به اسم ایگونا حس ملکه بودن داشت عکس گذاشت من گفتم معمولی هست آخه دماغ عملی لب پروتزی قی ...
دقیقا عین من شدی که
نوچه های اینم ریختن سرم توهین و فحش ....
منم تا شکایت نکنم دست بردار نیستم رفته تو تاپیکای دیگه ازم بدگویی کرده
برام تاپیک میزنه