2777
2789

بیست میلیون به یه نفر قرض دادم نسبتش نزدیکه 

خجالت میکشم پس بگیرم 

بهم گفت شماره کارت برام بفرست گفتمش نه نمیخواد 

ولی خیلی به پول احتیاج دارم 

چیکار کنم بنظرتون 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا خب چرا بگی نه نمیخاد

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

واااااا این چه کاریه خب همین الان بفرست زود

اخه من گفتم نه نمیخواد 

خجالت میکشم 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
عهههه الان بفرست بدون هیچ حرفی

گقتمض نمیخواد بعد بفرستم 

یجوریه

شماره کارت بفرست بگو عجله ندارم هر وقت داشتی ،زود زود

اره اینم خوبه 

نباید میگفتی نمیخواد 

معمولا اینجور مواقع میگن اگر لازم داری بمونه پیشت عجله ای نیست و این حرفا کلا نمیگن نده که 

الانم به راحتی یه پیام محترمانه بفرست و ذیل همون پیام شماره شبات رو هم بفرست همین