همون وقت که خونه س بچه رو بنداز سرش. برو به خودت برس و نصف کارهارم بزار وقتی میاد انجتم بده. بگو بچه نمیزاره به کارا برسم.. تا بفهمه.. صبح تا شب با بچه بغلی یودن اعصاب میخواد و دهنشو باز نکنه به افاضات کردن 😒😒😒
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی واضح چند ساعت از عصر و شب رو مشخص کن بگو بچه رو خودش نگهداره
هم استراحت میکنی
هم به کارات میرسی
هم بابای بچه متوجه میشه بچه داری چطوره!!!!
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
نباش دختر جاننن.. عادتش دادی.. ترک عادت سخته اما به نفعته
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
تامام. چرا باید خونه تر و تمیز. بچه ساکت و زن هم اماده اتاق خواب باشه همیشه.. وقت مریضی واقعا مریض باش. بزار خونه بهم ریخته باشه. ظرفا بمونه لباسا کثیف.. وقت پربودی هم همینطور.. ربات که نیستی دختر جاننن..
خواهش عزیزمم. مرد دوبار تربیت میشه یه بار توسط مادر یه بارم توسط همسرش.. من همسرم اوایل خیلی رو تمیزی خونه حساس بود و درکی از مریضی و پریودی نداشت.. خودم کم کم اوردمش تو مسیر. اللن وفتی مریضم یا پریودم تماما حواسش به من هست و کمکم میکنه.. تو پریودی برام مقوبجات میخره. تو مریضی هم همینطور..ظرفها رو جمع میکنه و مرتی میکنه خونه رو... باللخره باید مرد هم درک کنه زنش ربات نیست که همیشه و در هر حالتی خونه ش تمیز باشه. بالاخره اونم انسانه. بخوای میتونی بیاریش تو مسیر
باریکلا اون بخاد کاری بکنه میگم نه خسته ای فلان مقصر خودمم
اشتیاه نکن. ـحتما ازش کمک بخواه ـاز کار کمتر شروع کن. سفره پهن کردن. سفره جمع کردن.. هی هندونه زیر بغلش بزار مرد من. پهلوون من ـجذااب. سک سی ـخواستنی ـــبعد کم کم دیگه خودش هم اتومات عادت میکنه به کمک کردن
حتی در مورد پول تو جیبی. برات پول که ریخت هی هندونع بزار زیر بفل چه تو پیامک چه تو رو دررو. الیته که این وسط اصلا خودت رو تخریب نکن ـ. خودتم بالا بکش.. با زبون میشه هم نیش زد هم مارو از تو لونه کشید بیرون.. بستگی داره تو کدومو ترجیح بدی. نیش زبون. یا مار رام تو دست