2777
2789
عنوان

من خیلی بدبختم💔

178 بازدید | 12 پست

اولِ صبحی با صدای سرو صدا پا شدم به مامانم برگشتم میگم چرا این همه سروصدا میکنید میگه کوری داداشت داره میره سرِ کار تو این همه نکپی نمیشه💔

من تو آشپزخونه میخوابم چون به اتاق داریم داداشم تو اتاق می‌خوابه

از همه لحاظ فقط به من فشار میارن

یه خونه ندارن مستاجرن صابخونه هر روز زنگ میزنه خیلی ببخشید ک.ص.شعر میگه اینام لالم جواب بدن

بابا که نه اونی که برام به ظاهر اسمش باباس برمیگرده به طرف میگه ما رو چند ماه تحمل کن پا میشیم😐💔

مثلا زنگ میزنه میگه حیاطو نخورید پول آب زیاد میاد هر ماه پول آبشو میندازیم جلوشاااا ولی نمیدونم چه مرگشه یه روز زنگ میزنه میگه برق نوسان داره از خونه شماس یه روز با داداشم دعوا کرده بودم رفته گذاشته کفِ دستِ دختر عمم(نزدیکه ماعه خونش خدا لعنتشون کنه همینا ما رو کشیدن تو این محل از حسادتشون)

خیلی خستم تا یه چیزی برام می‌خرن صدا بار منت میزارن با اینکه وظیفشونه مامانم واسه روز دختر یه عروسک برام خریده بود از اون موقعه تا الان صد بار منت گذاشته💔

نیم ساعته از خواب پاشدم تو این نیم ساعت سه بار گریه کردم آخه من چقد مگه کشش دارم

نمیدونم با چیشون کنار بیام بی پولیشون دم به دقیقه دعوا کردنشون گیر دادناشون

خدا لعنتشون کنه منو زندانی کردن تو خونه نه میزارن یه دوستی داشته باشم نه تا حالا گذاشته تنها تا دمِ در برم خیلی خستم💔

دیگه کشش ندارم از ۹ سالگی عذابم دادن

یه بار رفته بودم لباس فرم بگیرم با ب.ا.ب.ا بعد برگشتم مامانم منو گرفت به کتک زدن تا از در اومدم تو

چرا؟

چون من فقط، یه دختربچه ۹ ساله بودم که شالم رفته بود عقب💔😭💔چند بارم قاشق داغ گذاشته رو پام

تا حالام صد بار بی دلیل بهم گفتن ج.نده حالا من که میدونم ج.نده اصلی کیه ولی به روشون نمیارم

هم مامانم هم اون خودشون مورد دارن درباره همین موضوع که چقدر لجنن تاپیک زده بودم یه عده عقده ایی گزارش زدن من کسی رو ندارم باهاش دردودل کنم میام اینجا میگم که اونم اینجوری میکنن لعنتیا

هی میخوام به روی خودم نیارم میبینم بدتر میشه من هیج وقت حلالشون نمیکنم اگه خدایی باشه جوابشونو میده نباشه ام که هیچی خدا نیس اگه بود که اینجوری نمیشد💔😭

دعا کنید بمیرم راحت بشم دیگه خسته شدم😭😭😭

پدر و مادرت دچار بیماری روحی روانی شدید هستن .

اکثر پدرو مادرا همینطوری هستن .

اینم برمیگرده به کم کاری .

تنها کم کاری بزرگی که   باعث شده همه به عذاب بیفتن .

عین امارگیرها    باید روانپزشک استخدام میکردن . 

میرفت دم تک تک خونه های مردم . دارو تجویز میکرد   داروهای اعصاب و روان .

متاسفانه کم کاری کردن .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارِ من از این حرفا گذشته هر چقدر میخوام باهاشون کنار بیام حرصم میدننه درس نمیخونم

خب ببین منم همینم خیلیا همینن حتی با شدت بیشتر 

پدر من رسما خونمونو تو شیشه کرده چاره ای نیست خب پدر تنها کسیه ک نمیشه از زندگیت حذفش کنی نمیتونیم کنار بیای پس سعی کن دهن بردهن نشی ازشون فاصله بگیری 

من مامانم باز خوبه ولی اون سگ خونمونو تو شیشه کرده نمیشه هم ازش فاصله بگیری چون اون بهت کار داره هعیی 

کاش هیچوقت اینجورا بچه دار نشن😭😭😭😭😭😭

کم‌کاری دولته .  چون  ۹۰ درصد پدرو مادرا  اعصاب ندارن پرخاشگرن . غر میزنن و.... 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خب ببین منم همینم خیلیا همینن حتی با شدت بیشتر پدر من رسما خونمونو تو شیشه کرده چاره ای نیست خب پدر ...

خدا کجاس💔💔💔😭😭😭😭چرا ما رو عذاب میده 

این چیزایی که گفتم فقط یکم از بخت سیاهه منه😭💔

اینا همشون روانین فقط منتظرم یه آدمِ خوب پیداشه برم گورمو کنم دیگه تفم کفِ دستشون نمیندازم

کم‌کاری دولته . چون ۹۰ درصد پدرو مادرا اعصاب ندارن پرخاشگرن . غر میزنن و....

خدا لعنت کنه این دولتو خونمونو تو شیشه کردن💔

بی پدرا همشم تبلیغ میکنن که بچه بیارید

خدا کجاس💔💔💔😭😭😭😭چرا ما رو عذاب میده این چیزایی که گفتم فقط یکم از بخت سیاهه منه😭💔اینا همشون ...

اره عزیزم ولی حداقل براین فک کن نیومدن بزور شوهرت بدن 

منو ک خاستگار نیومده وگرن با کله میدادن 

ی بار ی خواستگار اومد من متنفر بودم خدروشکر پسندم نکردن 😂 تنها جایی ک زشت بودن کمکم کرد😂😂 

اره عزیزم ولی حداقل براین فک کن نیومدن بزور شوهرت بدن منو ک خاستگار نیومده وگرن با کله میدادن ی بار ...

من مطمئنم تو خیلیم خوشگلی بهتر پسند نکرده بره گمشه❤️

اتفاقا یه انتری بود ۲۰ سال بزرگ تر پسر عمم من ازش متنفرم یعنی میدیدمش حس حالت تهوع بهم دست می‌داد در این حد متنفرم ازش

مامانم برام نقشه چیده بود ولی ب.ا.ب.ا نزاشت گفت من میدونم اون چه کثافتیه

خودمم گریه زاری میکردم همش میگفتم خدایا اگه قراره این آشغال یا یکی مث این باشه منو بُکُش اون روزو نیار

این لاشیی که میگم توی ۸۰ درصد بلاهایی که مامانم سرم آورده نقش داره حالا نمیخوام دوباره باز کنم بگم یه عده اسکول بیان گزارش بزنن بگن دروغ میگی