برادرم خیلی به خانمش خیانت میکنه ۳تا بچه داره هیچ جوره هم به حرف ما گوش نمیده به گوش خانمشم نمیتونیم برسونیم با اینکه خودشم شک کرده چه ذکر یا ایه قرانی بلدین که از اون خانمه که باهاشه سرد بشه و بچسبه به زن و زندگیش ممنونم ازتون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای ماهم پیش اومده بود زمانی که برادرم تازه ازدواج کرده بود با دختری که از قبل میشناخت هنوز رابطه داشت به ما گفتن برید سراغ دعانوس انقدر مستاصل شده بودیم که برای اولین بار رفتیم سراغ دعانویس رفتیم و دم در خونه دعانویس پشیمون شدیم و برگشتیم بابام و مادرم با داداشم حرف زدن رفتن دم خونه دختره با خانوادش حرف زدن داداشم قول داد دیگه سپردیم به خدا الان ده سال میگذره الحمدالله بعد اون موقع چیز مشکوکی ندیدیم درکت میکنم ولی با دعوا نرید جلو بگید یه بزرگتر با برادرت صحبت کنه
فرزند ادب باش نه فرزند پدر/ فرزند ادب زنده کند نام پدر 🩵
عروسمون خودش شک کرده و میدونه بنده خدا مظلومه کاری از دستش برنمیاد فقط غصه میخوره
کمک کنین داداشت مهریهاش رو هر چقدر دارایی داره بده بعد طلاق بگیره و مستقل بشه آدمی که سه تا بچه داره و زندگی داره اینکارا رو میکنه و عبایی نداره لیاقت این زندگی رو نداره و نمیشه پاش موند
با دعا و اینام درست نمیشه باید باهاش جدی حرف بزنین اگه بازم ادامه داد اون کاری که گفتم بنظرم پیشنهاد خوبیه
<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
برای ماهم پیش اومده بود زمانی که برادرم تازه ازدواج کرده بود با دختری که از قبل میشناخت هنوز رابطه د ...
قربونت برم که چقد با درکی ولی مسله اینه برادر من از هیچکس حرف شنویی نداره اون خانمی هم که باهاش دوسته مطلقس و دوتا بچه داره باهاشم حرف زدیم کولی بازی درمیاره و میگه اسلام حلال کرده به شما چه مربوط
قربونت برم که چقد با درکی ولی مسله اینه برادر من از هیچکس حرف شنویی نداره اون خانمی هم که باهاش دوست ...
اگه اینجوری جواب میده و به هیچ صراطی مستقیم نیست به نظرم کمک کنید زن داداشتون طلاق بگیره شاید زندگیش رنگ ارامش بگیره اونجوری شما هم اذیت نمیشید چون برادرتون بالغه وقتی از کسی حرف شنوی نداره یعنی تصمیم خودشو گرفته
فرزند ادب باش نه فرزند پدر/ فرزند ادب زنده کند نام پدر 🩵