2777
2789
عنوان

خانوما تجربه خشونت در منزل دارید لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 29 پست
شوهرت داره دچار توهم میشه ها به نظرم اگه محکم زد جداشو ولی حالا چرا بچه نیاوردی البته شانس اوردیا

تو این ۸ سال بچه نیاوردم چون اخلاقش درست نمیشد 

اما الان همه دارن روم فشار میارن بچه بیار . هم اطرافیان هم شوهرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب شرمنده نباش دختر ریچل هالیسو بخون انتشارات کتاب کوله پشتی بعد ببین باز میخوای بمونی یا نه

چندسال قبل خوندم خیلی یادم نمیاد 

در مورد این موضوع هم گفته؟

مشاور نمیاد و بدش میاد منم برم دعوا درست میکنه هی ذهنم بهانه میاره که اشکال نداره خیلی محکم نمیزنه د ...

دیدم که شوهره اونقدر زنشو زد که بخصوص تو سرش الان زنگه مثل ادم منگی رفتار میکنه یکی هم زنشو کشت یکی هم کورش کرد 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

والا من یکبار همسرم داد زد پانیک شدم و تا مدت زیادی حالم بد بود اصلا تحمل ندارم دیگه تنبیه شد ک از گ ...

باز شوهرت خیلی فهمیدست 

شوهر من عذرخواهی درست حسابی هم نمیکنه فرداش زنگ میزنه ببخشید میگه اگه بگم نمیبخشم دوباره فحش میده منم چون حوصله دعوا طولانی ندارم میگم باشه

آره اینجور هستم با اینکه خیلی وقتا فحش میده و از شرایط ناراضیه دلم براش میسوزه ... چون بچگی خیلی سخت ...

تو مگه مسئول بدبختی‌شی؟ گور پدرش هر سختی ای هم کشیده، گوه میخوره دست بلند میکنه رو تو

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی