2777
2789

من شوهرم چندین ساله زود عصبی میشه و عصبی بشه گاهی حمله میکنه و لگد میزنه یا گردنمو فشار میده 

من همش میخوام به این خاطر جداشم ولی یاد روزای خوب میوفتم و اینکه دلتنگ میشم زیاد بین دوراهی موندم

شما همچین خشونتی تجربه کنید می مونید؟

هرگز نمیمونم، چرا بمونم؟ عزت نفس ندارم مگه؟

در مورد سندروم استکهلم تحقیق و مطالعه کن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببرش مشاور اگه خوب نشد جداشو روزای خوب گذشته قلبم بلایی سرت بیاد تا عمر داری میگی چه کاری بود من کرد ...

مشاور نمیاد و بدش میاد منم برم دعوا درست میکنه 

هی ذهنم بهانه میاره که اشکال نداره خیلی محکم نمیزنه در حالیکه نباید میزد

هرگز نمیمونم، چرا بمونم؟ عزت نفس ندارم مگه؟در مورد سندروم استکهلم تحقیق و مطالعه کن

آره اینجور هستم با اینکه خیلی وقتا فحش میده و از شرایط ناراضیه دلم براش میسوزه ... چون بچگی خیلی سختی داشته همش با خودم میگم این زیاد بدبختی کشیده 

مشاور نمیاد و بدش میاد منم برم دعوا درست میکنه هی ذهنم بهانه میاره که اشکال نداره خیلی محکم نمیزنه د ...

مث شوهر منه ن مشاور میاد ن آدم میشه.‌.

شوهر منم فشار میاد روش هول میده ب سرم میزنه‌تصمیم گرفتم اگ دست درازی کرد جمع کنم برم خونه بابام با اینکه ازدواج دوممه

مث شوهر منه ن مشاور میاد ن آدم میشه.‌.شوهر منم فشار میاد روش هول میده ب سرم میزنه‌تصمیم گرفتم اگ دست ...

من چندبار خونه بابام رفتم قبلن ولی الان دوس دارم راضیش کنم توافقی جدا شیم ولی همش دلم میلرزه شجاعت اینکارو ندارم

من چندبار خونه بابام رفتم قبلن ولی الان دوس دارم راضیش کنم توافقی جدا شیم ولی همش دلم میلرزه شجاعت ا ...

کتاب شرمنده نباش دختر ریچل هالیسو بخون انتشارات کتاب کوله پشتی بعد ببین باز میخوای بمونی یا نه