2777
2789
عنوان

سوپرایز

60 بازدید | 8 پست

فردا تولد شوهرمه...دوست دارم ببرم کافه ولی چون تا حالا اینکارو نکردم بلد نیستم...بیاین بگین چیکار کنم

زودتر برم کیک رو بدم بهشون بگم شوهرم اومد چند دقیقه بعد بیارن؟؟؟بعد خودشون اهنگ و اینا میزنن؟؟یا باید بگم؟گوشیم رو بدم اونا فیلم بگیرن یا دست خودم باشه موقعی ک دارن میارن فیلم بگیرم؟؟بعد حتما شوهرم باید بغلم کنه؟؟چون ما هر دو خجالتی هستیم اگ اینکارو نکنه بقیه بهمون میخندن؟؟به دوستم گفتم تولد کافه میگیرم گفت ن بابا شما هیجانی نیستین ملت بهتون میخندن...شوهرم شخصیتش جوری نیس ک ابراز کنه خوشحالیش رو 

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

خوبه خودشون آهنگ میزارن منم امسال تولد پسرمو کافه گرفتم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما میری کافه 

اگه کافه قنادی باشه که چه عالی

اگرم نبود بهشون میگی فلان ساعت ما میخوایم بیایم فلان میزو رزرو میکنی واسه اون ساعت و یه چیزیم سفارش میدی

بعد میگی مثلا کیکو میارم شما بذارید تو یخچالتون بمونه اگه اهنگ درخواستی هم ذاری بهشون میگی

بعد موقعی که اومدی با بهونه دست شستنی چیزی برو پیششون بهشون گوشیتو بده و بگو کیکو بیارن

اگه میخوای خودت همون جا سر میز بگیری فیلم که

بهشون بگو موقعی که اومدین سفازش گرفتن با سفازش کیک رو بیارن و اهنگ رو پخش کنن توهم سر میز از شوهرت فیلم بگیر

شما میری کافه اگه کافه قنادی باشه که چه عالیاگرم نبود بهشون میگی فلان ساعت ما میخوایم بیایم فلان میز ...

ممنونم عزیزدلم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

اسی بعدش واسمون تعریف کن دوست داشتی 

خیلی هیجان انگیزه 😍😍ایشاله خوشبگذره بهتون 

کاری ب حرف دوستت نداشته باش

خودتم می تونی پیش قدم شی بغلش کنی 

یا اصلا بغلم نکنین 

می ارزه به شادی تون 

همه که با اغوش عشقشونو نشون نمیدن... 

این کارت واسش خیلی با ارزش میشه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ممنونم عزیزدلم

قربونت بشم

اگه بغلتم نکرد اصلا مسخره نیست بقیه چیکار به شما دارن

کادو میبری اره؟ 

اگه میدونی همسرت بغل نمیکنه واسه این که مهذب هم نشی کادوشو بگیر دستت موقعی که اوردن کیک رو کادو رپ بده بهش 

اینجوریم مثلا درگیر کادو شدید 

درکل ب هبقیه ربطی نداره راحت باشید باهم

میتونی ی شاخه گل هم بگی بیارن 

بهش بدی وقتی فهمید براش تولد گرفتی 

یا اگر کادو گرفتی نمیدونم 

نگرفتی هم اشکال نداره. همین کیک و این بساط خداتومن میشه 

مهم اینه که میبینه دوستش داری

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀