2777
2789
من بخودم اومدم گفتم چرا ازدواج کردم،چرا بچه دارشدم ،چرا دریده نبودم،چرا مثله دخترای همسنم هوشو گوشم ...

خوبی این دوره اینه که اگه خودتو نبازی و کم نیاری بعدش یه جهش خوب پیدا می‌کنی.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو این سن آدم یهو یادش میفته خودشم وجود داره حتی کسی که به قول شما برای دلش زندگی کرده دچار نوعی افس ...

الان من ۱۱ساله متاهلم و بچه ام دارم

به هیچ جاام نرسیدم با متاهلی خیالتو راحت کنم

الان من ۱۱ساله متاهلم و بچه ام دارمبه هیچ جاام نرسیدم با متاهلی خیالتو راحت کنم

من ۱۵ ساله ازدواج کردم و بعد از بچه سوم تازه خودمو پیدا کردم یه کلاس اینترنتی شرکت کردم و هم زمان با بزرگ شدن بچه‌ها خودمم بزرگ شدم.

من بخودم اومدم گفتم چرا ازدواج کردم،چرا بچه دارشدم ،چرا دریده نبودم،چرا مثله دخترای همسنم هوشو گوشم ...

منم خیلی وقته به این چیزا فکر میکنم

بیشتر به اینکه چرا دریده و زبون دراز نبودم، چرا خیلی جاها به جای اینکه از حقم دفاع کنم ساکت شدم

چرا به جای اینکه از کارای اطرافیان که باعث اذیتم میشد گله کنم، میریختم تو خودم و.... 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
من ۱۵ ساله ازدواج کردم و بعد از بچه سوم تازه خودمو پیدا کردم یه کلاس اینترنتی شرکت کردم و هم زمان با ...

ای جون عالیعععهه که

منم همین تو فکرم بود

باز برم دانشگاه و 

البته هنوز جوونم آخه

منم خیلی وقته به این چیزا فکر میکنمبیشتر به اینکه چرا دریده و زبون دراز نبودم، چرا خیلی جاها به جای ...

من احساس میکنم دیگه همه چی برام دیره ۳۰ سالم شده نه انگیزه برام مونده نه دست ودلم به کارمیره

مپلا چیکار کنم کم نیارم

اگه بچه‌هات کوچیک هستن یه فرصت به خودت بده و از بودن کنارشون لذت ببر و بذار منبع انرژیت پر بشه کم کم به فکر علاقه‌های خودت باش ببین چه کار با چه درآمدی دوس داری  یا چه هنری دوس داری یواش یواش پول جمع کن و یه دوره یا کلاس حتی شده اینترنتی بگذرون و کارتو شروع کن. ریز ریز برو جلو تا به خودت و خانوادت فشار نیاد.

ای جون عالیعععهه کهمنم همین تو فکرم بودباز برم دانشگاه و البته هنوز جوونم آخه

مادرم میگه آدم تا نمرده چیز یاد می‌گیره. تا لحظه آخر باید تلاش کرد.

من احساس میکنم دیگه همه چی برام دیره ۳۰ سالم شده نه انگیزه برام مونده نه دست ودلم به کارمیره

نبابا... اولا هیچوقت برای هیچ کاری دیر نیس

دوما 30 سالکی که سنی نیس... اگه بچه داری و بزرگ شده دیگه وقتت خیلی ازادتر هس، و میتونی بری دنبال کارایی که دلت میخاد و دوس داری

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»