2777
2789
عنوان

شوهر چاق

543 بازدید | 31 پست

بچه ها من چهل و دو سالمه. وقتی ازدواج کردم شوهرم آدم توپری بود اما چاق نبود. تو همون عقد شروع ب چاق شدن کرد و الان که بیست سال گذشته همیشه رو ب چاقی بوده. انقدر انواع رژیم، انواع قرص، انواع مراعات رو بهش پیشنهاد کردم که خسته شدم. خودم از دیدنش وسواس خوراک پیدا کردم و بشدت لاغر شدم اما اون نه. از دستش خسته هستم. روم نمیشه به کسی بگم بخاطر چاقیش ازش بدم اومده. هی میخوره. همه هم چیزای چرب و شیرین و پرکالری. هر چی میگم یه آزمایشی چکاپی چیزی برو ،  اصلا گوش نمیده. دیگه ارتباط نزدیکی هم با هم نداریم‌ . اصلا از ارتباط باهاش خوشم نمیاد. صاف هم بهش میگم ولی گوش نمیده. فقط چند وقت یه بار ک نیاز داره شروع ب غر زدن میکنه تا منو مجبور ب ارتباط بکنه. اما دیگه غر زدناش هم برام مهم نیست. دو تا بچه دارم وگرنه ول میکردم میرفتم. البته نه فقط بخاطر چاقی یه سری مشکلات دیگه هم داشتیم. کسی ک نه مشاوره رو قبول داره نه حاضره اشکالاتش رو قبول کنه. دلم خودکشی میخواد اما جراتش رو ندارم. از اون دنیا میترسم‌ و دلم برا بچه هام میسوزه. خیلی خسته ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدش ۱۷۰، وزنش احتمالا ۱۰۰ تا ۱۰۵. دیگه اصلا نمیذاره ببینم وزنش رو

اووووه حق داری 

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام

خب بعضیا استعداد چاقی دارن چیکار کنه بیچاره 

دختر خاله من ۱۳ سالشه هم وزن همسر شماست همش گریه میکنه میگه آبم میخورم چاق میشم 

درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)                                                            

بنظر میاد افسرده باشیمنم چاقم اضافه وزن پیدا کردم کم کم خوبه شوهرم منو کنار نذاشت چ خوش هیکل چ چاق

مردا زن چاق دوست دارن ولی زنا شوهر چاق دوست ندارن. من تو عقد هم بهش گفتم. من از چاقی بدم میاد. اصلا آدم چاق دور و برمون نداریم

خب بعضیا استعداد چاقی دارن چیکار کنه بیچاره دختر خاله من ۱۳ سالشه هم وزن همسر شماست همش گریه میکنه م ...

من دقت کردم آدم با آب چاق نمیشه. واقعا هر چی میخریم نمی فهمم کی میخوره که میریم سراغش میبینم نیست. دارو برا کنترل اشتها و کنترل علاقه به شیرینی هست، اما مصرف نمی کنه. چاقی یه بیماری هست نمیشه ولش کرد

من خودم چاقم و از چاقی هم بدم میاد! البته چاق پرخور نیستم، چاق هورمونی هستم! اما خب خودمو بخاطر چاقی دوس ندارم

با اینکه انقدر کم خوراک و بد خوراک هستم که باعث شده تمام معادلات ذهنی اطرافیام به هم بریزه ولی از بس از چاقی و پرخوری بدم میاد که روز به روز دارم کم خوراک تر و بد خوراک تر میشم! برای همین شوهر چاق هم دوس نداشتم، پس با مردی ازدواج کردم که اگر خودشم بخواد ولی باز چاق نمیشه! شما هم باید همین کارو میکردی گلم نه اینکه یه نفرو بخاطر وزنش تحقیر کنی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم