2777
2789
عنوان

خانوما به نطرتون زشت شد

163 بازدید | 12 پست

خودمون خونمون وسط شهریم

درامدمون کمه

اما گفتیم بچمون کم نزاریم

فرستادیم مدرسه بالاشهر

همه دکترو جراح و ...

روز معلم فقط تونستیم ۵۰۰ تومن کارت هدیه و یک دسته گل در حد ۲۰۰ تومن برای معلم کلاسشون ببریم

صادقانه بگین زشت نیست

خودم کارت هدیه رو دادم معلمشون اینقدر تشکر کرد

بنده خدا بره خودپرداز ببینه ۵۰۰ تومنه

چی فکر میکنه

خیلی خجالت کشیدم

ای کاش داشتیم بیشتر میدادیم مثلا یک یا دو تومن

اصلا روم نمیگیره برم مدرسه از این به بعد

لا خودش نگه

برای ۵۰۰ تومن پا شده حضوری اومده

همونو میدادی دست بچت بیاره دیگه

نطرتون میگین لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدیه که اصلا کم نبود 

کاملا کافی بود 

ولی شما به این فکر کردی که ممکنه بچت شما و پدرشو چه از لحاظ مالی چ فرهنگی چ هزززار جنبه دیگه با بقیه مقایسه کنه؟

قصد جسارت ندارم اصلا اما یسری مشاغلی که مربوط به پدرو مادرای اوناس درآمدای فوق العاده ای داره ک می‌تونه اسباب خیلی کاملی برای آسایش بچه هاشون فراهم کنه که شاید در توان پدرومادر من یا شما نباشه

ممکنه حس سرخوردگی توی فرزندتون ایجاد بشه

صحبت منو حمل به بی ادبی نزارید

وا بالا شهر باشه بیشتر این نمیدن من پولدار نیستم ولی رفیق پولدار دارم

جدی میگی

یکی تو نی نی سایت گفته بود  دو میلیون داده 

گفتم احتمالا پولدارا همه زیاد میدن

هدیه که اصلا کم نبود کاملا کافی بود ولی شما به این فکر کردی که ممکنه بچت شما و پدرشو چه از لحاظ مالی ...

دقیقا درست میگید

امسال تجربه اولمون بود

واقعا شرایطی پیش اومد که خیلی سخت گذشت

احتمال قوی سال دیگه مدرسه نزدیک محل زندگیمون بفرستیم

خیلی امسال تجربه سختی بود برامون

نه ۵۰۰ که زشت نیست تازه دسته گلم دادی،،بعدم مگه همه پولدارا دست و دلبازن یا بریز ب پاش مسکنن؟؟ ــولی در اصل کارت خیلی اشتباهه ناخواسته دارین کاری میکنید ک عملا به روح و روان بچه اسیب میزنه،،شما در توانتون نیست با اونا پیش برید سبک زندگیشون متفاوته درامدا سفرا خرج کردنه ماشین خونه مهمونی کادو تولد گرفتنا و هزاران تفاوت دیگه ممکنه بچه رو در مقایسه قرار بده و سرخورده بشه،،بزارید بچه در شرایط نرمال و معمولی بدون نگرانی بزرگ بشه و لذت ببره،،اخه چطور فکر کردین ب نفع بچتونه این کار

نه ۵۰۰ که زشت نیست تازه دسته گلم دادی،،بعدم مگه همه پولدارا دست و دلبازن یا بریز ب پاش مسکنن؟؟ ــولی ...

بعد گذشت حدود ۸ ماه از سال تحصیلی متوجه اشتباهمون شدیم

درست میگی

ان شاللهممنونم که دلسوزانه راهنمایی کردید

فدات بانو،من دوستای فوق العاده پولدار و مرفه داشتم تو مدرسه واقعا عذاب اوره برای بچه،،تعریف میکنن از زندگیشون و کارایی ک کردن چیزایی ک دارن و ما هم ک زندگی فوق العاده معمولی داشتیم خیلی اذیت میشدم و خجالت میکشیدم

دقیقا درست میگیدامسال تجربه اولمون بودواقعا شرایطی پیش اومد که خیلی سخت گذشتاحتمال قوی سال دیگه مدرس ...

منم دقیقا افکارم مثل توهست این برای منم یتجربه شد چقد صحبت یسری از ادما ادمو آگاه میکنه 

میبینیم زاویه دیدما ک فک میکنیم درسته مشکلاتی هم بدنبالش داره

منم همیشه میگفتم بچمو بهترین مدرسه میفرستم تادوستای خوب داشته باشه

اما از زاویه ای ک دوستان گفتن اصلا به مساله نگا نکرده بودم

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲