2777
2789

هر کیم بولور ائل داریخ نجور اولار اورگتسین 

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی

خوب فارسی هم میپرسیدی میتونستی جواب بگیری! ائل داری شما با مهمون نوازی ومردم داری بقیه فرقی نداره

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک

هن دا؟؟😮الان چرا همه زدن کانال آذری😭 من نمیفهمم چی میگین نامردا😐

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب فارسی هم میپرسیدی میتونستی جواب بگیری! ائل داری شما با مهمون نوازی ومردم داری بقیه فرقی نداره

خب دوس داشته ب زبون خودش بپرسه😐

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
منم نمیفهمم😒

بیا وسط حرفاشون پارازیت بدیم منحرف شن 😂

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

شما اگه بلدی به هر زبونی دوست داری راهنمایی کن به این کاری نداشته باش که به چه زبونی نوشتم وقتی وارد تاپیک میشین به هدف انتقاد وارد نشین لطفا به هدف همون کمکی که ازتون خوایته شده وارد شین و زیاد حاشیه نرین 

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی
والله بيلميرم؟مراسيم دي؟!

خخخخخخخ.منده هله  تورکی یازدیم کی چوختر باشیز چیخا

انام  دان سورشدوم .ديير ياني متعصب اولماخ اوز طايفاسينا

آهان .اله فقط بو؟

آهان .اله فقط بو؟

اله بو منه بسديييي😂😂

استديم بي زاد يازميش اولام تا اولار كي سنين تاپيكين شكايت الديلر ضايه اولالار😉😉

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد