2777
2789
عنوان

حالا که عقد کردم فهمیدم شوهرم شکاک و خسیس و بد دهن

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 85 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم دوس دارم ولی از حرف مردم میترسم

ببخش اسی اما چقد بدم میاد از خانوم های مثل شما ول کن بابا حرف مردم حرف مردم مگه مردم قراره سختی های تورو تحمل کنند دو فردا دیگه با ی بچه به بغل جدا بشی خوبه 

💚🌱

امیدوارم خدا به هممون کمک کنه‌ و اینکه بعد ما هیچ دختری با ازدواج بدبخت نشه

الهی امین آدم با امید ازدواج می‌کنه میره خونه شوهر ولی مردای الان 

خدایا رگ گردن و بیخیال بغلم کن دارم میفتم💘
ببخش اسی اما چقد بدم میاد از خانوم های مثل شما ول کن بابا حرف مردم حرف مردم مگه مردم قراره سختی های ...

خب جایی که من زندگی میکنم طلاق تو دوره عقد خیلی عیب مخصوصاااا اگر اون خانم تو اون تایم رابطه هم داشته باشه که خیلی ابرو ریزی میشه در اون صورت 

جالبه هر کی نظر میده اینجا به جای راهکار و اصلاح زندگی بلافاصله میگن طلاق.واقعا اینهایی که پست میزار ...

شما به عنوان یه مرد آلان به نظرتون من باید چیکار کنم؟پیشنهاد بهتری برام دارین؟

خدایا رگ گردن و بیخیال بغلم کن دارم میفتم💘
خب از ابرو ریزی و حرف مردم خیلی میترسم واقعا نمیدونم چیکار کنم

سلام.عزیزم هیچی مهم تر از روان خودت نیس. بخاطر حرف مردم و فشار جامعه خودتو نابود نکن.از منی بشنو که یه بار این راهو رفتم بخاطر فشار جامعه بخاطر حرف مردم

خب جایی که من زندگی میکنم طلاق تو دوره عقد خیلی عیب مخصوصاااا اگر اون خانم تو اون تایم رابطه هم داشت ...

اما اون اعصابت که از کار میوفته رو میخوای چیکار کنی گلم   اگر با مشاور درست میشه که برو مشاوره اما خودتو دو دستی بدبخت نکن اگر درست نشد

💚🌱

سلام.عزیزم هیچی مهم تر از روان خودت نیس. بخاطر حرف مردم و فشار جامعه خودتو نابود نکن.از منی بشنو که ...

خیلی چیزای دیگه ام هست مثلا اینکه مادر پدرم مریضن میترسم بلایی سرشون بیاد و ...

مگه نامزدی نداشتید 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

اما اون اعصابت که از کار میوفته رو میخوای چیکار کنی گلم اگر با مشاور درست میشه که برو مشاوره اما خ ...

اره مشاور میترسم که با شک و تردید جدا نشم 

ولی خیلی پشیمونم از ازدواج سنتی