2777
2789
عنوان

اونایی که تیکه میندازن بیان

108 بازدید | 11 پست

میخوام بگم با تیکه انداختن جذاب نمیشید 

طرف مقابلتون هم کوچیک نمیشه 

فقط و فقط و فقط از چشم میفتید و همه ازتون متنفر میشن و به زور تحملتون میکنن 

یه بار خوب بودن و محبت رو امتحان کنید می‌فهمید تو چه لجنی بودین و خودتون خبر نداشتین 

آخه منفور بودن چه لذتی داره ؟؟؟

دست بردارین

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا من با یکی فامیلم خوبیم واقعا ولی طرف از هیچ موقعیتی دست از تیکه انداختن برنمیداره ببین تیکه میندازه بازم روال حرف زدنمون و میریم نمی‌فهمم عقده ایه دلش پره چشهههه

"🤍"                      
خداروشکر اطرافم ی همچین ادمایی نیستن فق قبلا زن داداشم بود ک ی جوری سگ محلی کردم بهش ک انگار اصلا وج ...

دقیقا منم امتحان کردم بی محلی میکنم اصلا نتونه باهام حرف بزنه که کنایه بزنه 

ولی بقیه رو با خودش همراه کرده که بی محلی کنن بهم

دقیقا منم امتحان کردم بی محلی میکنم اصلا نتونه باهام حرف بزنه که کنایه بزنه ولی بقیه رو با خودش همرا ...

خب توام بدتر بی محلی کن مگ بود و نبود اونا تو زندگیت رو کیفیت زندگیت تاثیر میذاره  یا باعث پیشرفتت میشه؟

خب توام بدتر بی محلی کن مگ بود و نبود اونا تو زندگیت رو کیفیت زندگیت تاثیر میذاره یا باعث پیشرفتت م ...

نه همین راه رو میرم 

ولی دنیا با محبت جای بهتری بود که حیف از این اخلاقیات که روز به روز قلب همه رو از هم دور میکنه

من از بی محلی کردن رنج میکشم دلم برای خود واقعی مهربونم تنگ شده