2777
2789
عنوان

ایا خطرناکه ی دور بند ناف بچم دور گردنشه🤔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تا پیاممو دیدی توروخدا برو زایشگاه ان اس تی بگیر 

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

بله خطرناکه واحتمالا روبه شکم خوابیدین مگه دکتر نرفتین چی جواب دادن

اصلا هیچ ربطی نداره بچه خودش با حرکاتش باعثشه 

اینو متخصص زنان گفت از خودم نمیگم

تو هر جور بخوابی بازم ممکنه بنو ناف بپیچه

نیترم وت بگذرم ک _تو دلم نیستی🤰❌️ تو 👈🏼چشامی 👁👁 🫶🏻❣️💋___ 

شمام حرکاتش ضعیف تر شده بود نسبت به قبلش یعنی؟ در روز چقد حرکت داشت مگه؟

بر من دوسه روز بود حرکتش کم شده بود دست و پاشو میکشید داخل شکمم ب دکترم گفتم گفت طبیعی نفرستاد ان اس تی منه خنگم نرفتم فرداش خیلی کمتر شد گفتم بزار برم سونو ک متاسفانه قستم  نشد اون بچه، 😔دکترم خیلی نفهم بود، عزیزم خیلی مراقب باش انشالله سالم بدنیاش میاری بر منم دعا کن 🫂

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

بر من دوسه روز بود حرکتش کم شده بود دست و پاشو میکشید داخل شکمم ب دکترم گفتم گفت طبیعی نفرستاد ان اس ...

حرکتش کم شده بود یعنی در طول روز به ده تا نمیرسید حرکتش؟ 

متاسفم عزیزم چقد سخته 😔

خدا برای هیچ مسلمونی نیاره منم ی دونه سقط داشتم سه ماهه 

ولی ان اس تیو رفتم مشکلی نبود منم همینطور دست و پاشو میکیشه و خودشو سفت میکنه گاهی وقتام به ی نقطه ضربه های خیلی یواش و ضعیفی میزنه 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

بر من دوسه روز بود حرکتش کم شده بود دست و پاشو میکشید داخل شکمم ب دکترم گفتم گفت طبیعی نفرستاد ان اس ...

انشالله 

چشم هزیز دلم و همچنین شمام برا من 

خدا خودش کمکون کنه من شهر غریب هیچکسو ندارم خدا خودش دستمو بگیره طاقت ندارم 😭

راستی درد هم داشتین یا نه چجوری بود؟

روزای خوب توی راه😎✌🏻

انشالله چشم هزیز دلم و همچنین شمام برا من خدا خودش کمکون کنه من شهر غریب هیچکسو ندارم خدا خودش دستمو ...

عزیز جان اون استرسی که داری تحمل میکنی از هر چیزی الان برای بچه ات بدتره برای خیلی از جنین ها این اتفاق می افته مادر اصلا متوجه هم نمیشه که کی بند ناف پیچیده کی باز شده.... اصلا اصلا به خودت استرس نده و فقط حرکاتش رو چگ کن که مثل همیشه تکون بخوره همین....مخصوصا بعد از خوردن غذا و شیرینی جات معمولا بیدار میشه تکون میخوره چک کن دیگه بقیه اش رو بسپر به خدا باور کن اگر خدا بخواد بمونه با چهار بار بندناف هم میمونه مثل خواهرشوهرم که وقتی دنیا اومده بوده چهار دور داشته دور گردنش که مادرشوهرم میگه اون زمان سونو اینا نبود که ما بفهمیم برای همین استرسی هم نمیشدن😊

عزیز جان اون استرسی که داری تحمل میکنی از هر چیزی الان برای بچه ات بدتره برای خیلی از جنین ها این ات ...

خب میگم دیگه حرکاتش ضعیف تر از قبل شده و‌خیلی یواش تکون میخوره ولی خب تکونو میخوره هر ده بار حرکت یواش دو سه تا حرکت محکم میکنه بقیشم که من خوابم متوجه نمیشم 

من ان اس تیو اینارو دادم و سونو خداروشکر چیزی نگفتن و فقد همین بند نافش بود 

و اینکه اونم صد در صد 

اگه خدا بخواد روزی خور دنیا باشه که هست اگه نه من خودمو جر بدم 

فقد از خدا میخوام با چیزایی که طاقتشو ندارم امتحانم نکنه 

واقعا کشش ندارم خودش از حال اشوبم اگاه هست 😔

روزای خوب توی راه😎✌🏻

خب میگم دیگه حرکاتش ضعیف تر از قبل شده و‌خیلی یواش تکون میخوره ولی خب تکونو میخوره هر ده بار حرکت یو ...

کاری از دستت برنمیاد یا خودش باز میشه یا میمونه تا دنیا بیاد وقتی حرکت داره یعنی سالمه و حالش خوبه بسپر به خدا

کاری از دستت برنمیاد یا خودش باز میشه یا میمونه تا دنیا بیاد وقتی حرکت داره یعنی سالمه و حالش خوبه ب ...

اره 

انشالله خدا رحم کنه به حال دلم 

برام دعا کن ابجی 😔🙏🏼

روزای خوب توی راه😎✌🏻

انشالله چشم هزیز دلم و همچنین شمام برا من خدا خودش کمکون کنه من شهر غریب هیچکسو ندارم خدا خودش دستمو ...

هیچ دردی نداشتم ولی یکم بیحال بودم اصلا استرس نداشته باش اصلا فقط حواست باشه هروز چکش کن انشالله ک ب زودی زایمان میکنی راحت میشی عزیزم هروز برو چک کن

هیچ دردی نداشتم ولی یکم بیحال بودم اصلا استرس نداشته باش اصلا فقط حواست باشه هروز چکش کن انشالله ک ب ...

خدا بهت صبر بده عزیزدلم 

انشالله این نینتو به سلامتی بغلش کنی 

حتما میرم امشبم اخر شب میرم دوباره ی ان اس تی بدم 

روزای خوب توی راه😎✌🏻