2777
2789
عنوان

خانم هایی که طلاق گرفتن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کن معتادی هستی ک تصمیم ب ترک گرفتی و الان پاک شدی باید هر بار ک یادش افتادی یا شمارشو تو گوشیت دیدی فک کنی ی دشمن با اطلاع از اینکه تو ترک کردی و پاک شدی ی مواد فروش و سرراهت میزاره تا بهت مواد مفتی بده البته دورازجونت مثال گفتم تا متوجه حرفم شی خب تو چیکار میکنی؟باید خود داری کنی و جواب ندی یادشم نیفتی چن بار ک جلو خودتو بگیری کم کم از سرت میفته و زنگ هاشم برات بی معنی میشه تو ناخودآگاهت زنگاشو نشونه ای از عشقش به خودت میدونی هرچند ک خودت سردی ی جورایی قلقک میشی و خوشت میاد و فک میکنی درگیرته اما اون عوضی میخواد ذهنتو درگیر نگه داره ک افسرده شی نزار بازیت بده

فک کن معتادی هستی ک تصمیم ب ترک گرفتی و الان پاک شدی باید هر بار ک یادش افتادی یا شمارشو تو گوشیت دی ...

حالم خیلی خوب بود امروز پیام داد بار افسردگی 

ببین آنقدر خوب شده بودم دکتر قرصای ضد افسردگیمو قطع کرد بعد جدایی 

حالم خیلی خوب بود امروز پیام داد بار افسردگی ببین آنقدر خوب شده بودم دکتر قرصای ضد افسردگیمو قطع کرد ...

خب دیگ این ی شگرده ک بعضیا بلدن و متاسفانه همیشه هم ازش جواب گرفتن اما تو استثنا باش بزار برگاش بریزه و بگه نانا ی استثنا بود چ دختر قوی و با اعتماد ب نفسی بود بعدم خودش دمش و میزاره رو کولش و گم میشه و اونوقت طبق قانون جذب ی آدم خوب مث خودت جذبت میشه و از باتلاق افسردگی واسه همیشه بیرون میای فقط قوی وبااراده باش و هرجور شده جلو خودتو بگیر و جواب نده همین

شوهر سابق منم بعد پنج سال جدایی هنوز پیامک میزنه اویل زنگ هم میزد فحش بارونش کردم قطع کردم از هیچکس به اندازه اون نفرت ندارم دیده خیلی بدم میاد ماهی یه بار پیام میده منم جواب نمیدم خر هم حسابش نمیکنم به خاطر بچه هام نمیخوام ازش شکایت کنم یا بلاکش کنم میگم روانی میشه بچه ها رو ازم میگیره