2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم دقیقا حال پارسال منو داری در واقع ۹۹ درصد این توده خوش خیمه و دکتر با سخت گیری چکاب ۳ ماهه داده در واقع چکاب باید ۶ ماهه باشه من یادمه یه دکتر بهم گفت ۴ ماهه چکاب ولی من بردم پیش علی حجت که دکتر خوبیه گفت ۶ ماهه چکاب شو 

عزیزم دقیقا حال پارسال منو داری در واقع ۹۹ درصد این توده خوش خیمه و دکتر با سخت گیری چکاب ۳ ماهه داد ...

عزیزم آخه شما یکی داری من  تو. هردو  دارم کلا 5تان

خیلی نگرانم 

عزیزم آخه شما یکی داری من تو. هردو دارم کلا 5تان خیلی نگرانم

ما مثل همیم وسواس فکری داریم 

ببین خاهر دوست من بهش گفته بودن همین توده رو تو رحم داره و باید سه ماه یه بار سونو بده ولی اصلا نرفت تو چن ماه گذشته هم ازدواج کرو و بهش فکرم نمیکنه

ما مثل همیم وسواس فکری داریم ببین خاهر دوست من بهش گفته بودن همین توده رو تو رحم داره و باید سه ماه ...

منم دوستم سونو داد. نمی‌دونم چ مدل توده ای داشت دیگ نبرد دکتر و ترشح داره ولی بیخیاله

من با اینکه سر وقت میرم استرس دارم بدخیم نشه

برج س باید سونو بدم از الان استرس دارم حمله ها عصبی میگیرم

ولی ممکنه ب مرور بد خیم بشهببخشید ی‌چیزی میپرسم معذرت شما نیپل هاتون ی رنگه یان ازمن یکی تیرس یکی رو ...

من اوایل خیلی نگاه میکردم و چک میکردم ولی دیگا نگا نمیکنم مطمئنم شمام حساس شدی این وسواس از همه چی بدتره 

ولی ممکنه ب مرور بد خیم بشهببخشید ی‌چیزی میپرسم معذرت شما نیپل هاتون ی رنگه یان ازمن یکی تیرس یکی رو ...

نه چرا باید بد خیم شه اینکه احتمالات رو بخایم در نظر بگیریم که نمیشه من پارسال به دوستم گفتم یه درصدی ممکنه بدخیم شه گفت همین الانش یه درصدی ممکنه بری بیرون ماشین بزنه بمیری پس با احتنالا نمیشه زندگی کرد

من اوایل خیلی نگاه میکردم و چک میکردم ولی دیگا نگا نمیکنم مطمئنم شمام حساس شدی این وسواس از همه چی ب ...

اره من رو کل بدنم حساسم هربار ب یجام گیرمیدم

ولی خب  چ میشه کرد