2777
2789
عنوان

تعبیرتون ازعاشقی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 30 پست

خدا واسه هیچکس نخواد خیلی سخته ، عشق یعنی نرسیدن ، یعنی خورد شدن و شکستن ، فقط اولش قشنگه ، هرچی جلو میری و ب جدایی نزدیک میشی صدای خورد شدن قلبتو میشنوی ، بعد از اون هرشب باید بشینی خاطرات خوب و بدو مرور کنیو تا صبح اشک بریزب صبحم با چشای ورم کرده از خواب بیدار شی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه برام مرور اون دوران لذت بخشه با اینکه سالهاس ازش میگذره.همیشه اولین ها یه حس و حال دیگه ای دارن

ولی متاسفانه نتونستم با عشق ازدواج کنم همسرمو دوسدارم ولی عاشقش نیستم 

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه  کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)
عشق هم میشه گفت شیرینه هم تلخ و تلخیش خانمان سوزه جوری که تو آرزو مرگ هم ممکنه بکنی شایدم خودکشی و ت ...

بنظرم عشق میتونه هم آدمو از زمین بلند کنه

از مرگ نجات بده

هم می‌تونه دلیل زمین خوردن آدم باشه

و آدم زنده رو مشتاق مرگ کنه

عاشقم❤️

خدا واسه هیچکس نخواد خیلی سخته ، عشق یعنی نرسیدن ، یعنی خورد شدن و شکستن ، فقط اولش قشنگه ، هرچی جلو ...

متاسفم که همچین تجربه ای داشتی

گاهیم عشق یعنی رها کردن و جدا بودن...

عاشقم❤️

بنظرم عشق میتونه هم آدمو از زمین بلند کنهاز مرگ نجات بدههم می‌تونه دلیل زمین خوردن آدم باشهو آدم زند ...

آره ....امیدوارم هرگز کسی تو این شرایط قرار نگیره 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

همیشه برام مرور اون دوران لذت بخشه با اینکه سالهاس ازش میگذره.همیشه اولین ها یه حس و حال دیگه ای دار ...

یعنی دلت میخواست به جای همسرت اون. بود🥲

من به اردواج عاشقانه باور دارم اما بعضی ها میگن ادم باید تو ازدواج فقط منطقی باشه 

عاشقم❤️

یعنی دلت میخواست به جای همسرت اون. بود🥲من به اردواج عاشقانه باور دارم اما بعضی ها میگن ادم باید تو ...

نه عزیزم من به ایشون حسی ندارم دیگه اگه بود برا سالها پیش بوده

منظورم ازدواجمه 

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه  کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)