2777
2789
عنوان

دعوا و بحث سر هندونه

186 بازدید | 12 پست

امروز رفتم بازار 

گفتم بعدش برم بازار تربار هندونه بخرم

دیدم یه مرده داد میزنه هندونه به شرط چاقو 

گفتم یکیش که خوب باشه برام چاقو بزن

گفت باشه 

رفت یه هندونه آورد چاقو زد 

دیدم نرسیده رنگش یه جوریه گفتم چرا اینجوریه اصرار کرد به رنگ توجه نکن بخور ببین 

خوردم دیدم سفته و شیرین نیست

گفتم شیرین نیست که

مرده گفت یعنی چی من چاقو زدم 

الان میرم میدم بقیه هم بخورن 

گفتم نمیخوام آقا

گفت باید پولمو بدی میشه ۲۰۰ تومن😐

گفتم نمیخوام شیرین نیست ولی اصرار میکرد پولشو بده گفتم اون قسمت که خوردم رو پول میدم چون شیرین نیست 

و ولش کردم اومدم پشت سرم داد میزد بیا پولشو بده

اصلا قضیه پولش نیست قضیه اینه میخواست بندازه بهم 

الان اعصابم خورده شهرمون کوچیکه مخصوصا قسمت تربار 

هر گاه برم منو میشناسن دیگه 🥴

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

می‌گفت همه ای هندونه ها اینجورین 😐در صورتی که من همیشه میخرم مثل شکره

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

منظور از به شرط چاقو رو اصلا بلد نبوده طرف😕

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظور از به شرط چاقو رو اصلا بلد نبوده طرف😕

دقیقا می‌گفت چون چاقو زدم باید حتما پولشو بدی 

کیلویی چند بود که شد ۲۰۰؟

کیلویی ۳۰ تومن 

حق داشتی همیشه پای حقت وایسا

فروشنده های دورش هم میگفتن باید پولتو بده😞

از فردا نمیتونم دیگه برم بازار تربار 

شهر ماهم کوچیکه میخواست با سروصدا کاری کنه بترسم پولشو بدم

فروشنده های دورش هم میگفتن باید پولتو بده😞از فردا نمیتونم دیگه برم بازار تربار شهر ماهم کوچیکه میخو ...

ینی شهر شما یدونه تره بار داره وانتی بقالی مغازه بعدم ازاون اقاچیزی نخر ازبقیه بخر هیچکس بخاطراون مرده ازپول نمیگذره

ینی شهر شما یدونه تره بار داره وانتی بقالی مغازه بعدم ازاون اقاچیزی نخر ازبقیه بخر هیچکس بخاطراون مر ...

آره یدونه بازار ترباره ☹️که میوه های خوب هم اونجا پیدا میشه 

بخاطر این ناراحتم شهر ما کوچیکه همه همو میشناسن 

ولی دیگه دور و اطراف اون آقا خرید نمیکنم دیگه 

بگو آخه مرتیکه اگه قرار بود هندونه سفید و بی مزه بخرم دیگه چرا چاقو زدی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
بگو آخه مرتیکه اگه قرار بود هندونه سفید و بی مزه بخرم دیگه چرا چاقو زدی

دقیقا 😂