2777
2789

سر کوچمون پارکه بچه ام رو که میبرم 

میبینم بچه ها تنهایی میان میگن خونمون نزدیکه دیگه  اونروز بچه ۵، ۶ ساله تنها اومده پارک هم خلوت با خودم گفتم اگه الان مثلا اینو بدزدم کی میخواد بدونه! 

یا میبینم بچه کوچیکا رو میفرستن مغازه میگن سر کوچه هست دو قدم راهه!

انگار اینجور زنها فقط به دنیا اوردن رو بلدن اگه گیر ادم بدجنس بیافته چه خواهد شد 

میشه دلبرانه بنگری...!؟

چقد بعضیا دل گندن🙁اونوقت من شوهرم بچه رو میبره پارک صدبار میگم حواست باشه

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازگیا یه پسر جووون دستگیر کردن بچه هارو میدزدید بیهوش میکرد بعد تجاوز

ادم باید مراقب بچه هاش باشه من به احدی اعتماد ندارم واسه بچه هام چه برسه بذارم برن کوچه خیابون

مدرسه پسرم با خونه خودمون شش تا خونه فاصله داره حتی یک بار نذاشتم تنها بره 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

۹۰ درصد افغانی ها از دوسالگی تنهایی میفرستن یا با خواهر برادر 

من یبار دیدم خانم افغانی اومد بچه دوسالشو گذاشت پارک گفت بازی کن الان برمی‌گردمساعت حدودا ۲ ظهر بود 

نیم ساعت چهل دقیقه اونجا نشستم برنگشت پاشدم رفتم 

چه ریلکسن ملت🥴

تو پارک نزدیک خونمون یه حوض هست که بچه ها با دوچرخه و اسکیت و ... دورش میچرخن 

بچم وقتی اونجا دوچرخه سوار میشه من می‌شینم یه سمت حوض و همسرم اون یکی سمت که از دو طرف ببینیمش😅