2777
2789

برای رسیدگی فردی برای یک دختر جوان توصیه تون چیه؟

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتوبوی خوب بدن و لباستناسب مدل و رنگ لباساپوست تمیز و اصلاح

اصلاح صورت منظورتون هست یا ابرو؟

بوی خوب بدهمسواک بزنبه پوستت برسیه رژ ملیح بزنریمیل بزنهمیشه لبخند بزنمن از دیدن این مدل دخترای ساده ...

دانشجوام وهمیشه تا بود ظاهرم تمیز و آراسته بوده

ولی اهل ارایش نیستم فقط ریمل و تینت ابرو هام کم پشت و نازکن یک جورایی یعنی برنمیدارم و آدم خوش خنده ای هستم ظاهر و چهره ام خوبه

ولی خب امروزی یک نفر بهم گفت به خودت مثل بقیه دخترا نمیرسی که خواستگار کم داری

راستیتش هیجوقت دختری نبوده که فکر و ذهنم این باشه که چند نفر خاطر خواهم هستن ولی خب این حرفش دلم خالی کرد 

میخوام بیشتر به خودم برسم

نظرتون راجب رژگونه چیه؟

چمیدونم آرایش های دیگه و رسیگی هایی که یک خانم انجام میده زیاد راجب میکاپ نمیدونم

اینم بگ بور هستم و رنگ موهام روشنه و دوست ندارم رنگ کنم

دانشجوام وهمیشه تا بود ظاهرم تمیز و آراسته بودهولی اهل ارایش نیستم فقط ریمل و تینت ابرو هام کم پشت و ...

با حرف یه نفر حالتو بد نکن بعضیا حرف مفت زیاد میزنن من از دخترایی مثل تو خوشم میاد واقعا ساده و جذابن

با حرف یه نفر حالتو بد نکن بعضیا حرف مفت زیاد میزنن من از دخترایی مثل تو خوشم میاد واقعا ساده و جذاب ...

ممنونم این حرفت برام ارزشمنده واقعا

دخترونگیتو حفظ کن سنت پایینه رژگونه هم قشنگهریمیل رژگونه رژ ملیحو یه ضدآفتاب عالیهخودتم بوری موهاتم ...

اره خودمم هم عقیده با شما هستم

اره توی روتین پوستیم فقط ضد افتاب هست و آبرسان مرتب این دو رو استفاده میکنم تقریبا

یک سوال تجربه استفاده از رژگونه داشتید؟مایع بهتره یا پودری ها؟

و راجب سایه ابرو منظورتون مداد ابرو هست؟دوستم امروز گف میکرو کن ولی خوشم نمیاد انگار ظرافت نداره نمیدونم مجبورم برم سایه ابرو بخرم دیگه عصری

صورت و بدن و اگه دوست داشت ابرو

دست و پام رو مرتب شیو میکنم

ولی تا حالا اصلاح صورتم رو انجام ندادم ادم کم مویی هستم ولی احساس میکنم ابر هام نباز داره ولی میترسم خرابش کنم

دست و پام رو مرتب شیو میکنمولی تا حالا اصلاح صورتم رو انجام ندادم ادم کم مویی هستم ولی احساس میکنم ا ...

منم اصلاح کامل صورت نمیکنم

فقط ابرو و پشت لب و پایین صورت

گونه ها و .. رو نه فعلا، موهاشون بورن،اصلاح کنم پر رنگ میشن

برا ابرو هم بهتره ببری آرایشگاه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی