2777
2789
عنوان

چی بخورم برا تقویت میل جنسی

180 بازدید | 14 پست

خانما متاسفانه من تنبلی دارم ال دی هم میخورم و به کل میل جن.سیم از بین رفته مدام سر این قضیه با شوهرم قهریم قرصو دارویی هست که درمان کنه این موضوعو ؟بخاطر اسن موضوع حتی حال روحیمم ریخته بهم

منم صفر شده 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ماکاویت اف

برو دکتر اونا بهتر میدونن

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی هست با ال دی تداخل ندارع؟

گوگل بخون...

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
شما هم تنبلی داری دارو مصرف میکنی یا بی دلیل من دیگه نمیدونم چیکار کنم

نه تنبلی ندارم من واژینیسموسم و ازون طرف بخاطر بهم ریختگی هورمونی قرص مصرف میکنم اینا باهم علت شده 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ای بابا نمیشه عمل کنی ؟ پیش چندتا دکتر رفتی؟

یه دکتر کلا میرم گفت با سه ماه دارو خوردن رفع میشه من حتی بزور امپول پریود میشم ....تازه ۲۴سالمه تو این سن این باشم اینده نیخواد چی بشم 

یه دکتر کلا میرم گفت با سه ماه دارو خوردن رفع میشه من حتی بزور امپول پریود میشم ....تازه ۲۴سالمه تو ...

الان خیلیییی از خانما درگیر تنبلی تخمدان هستن . منم هستم همه دوستامم هستن . خیلیا هم مجبور شدن تو سن پایین رحمشونو دربیارن . تو تنها نیستی پس اروم باش و اصلا خودتو نباز . میفهمم خیلی سخته مخصوصا نتونی س.‌کس کنی .

پیشنهادم اینه با دکتر دیگه ای مشورت کنی و شرایط میل جنسیت هم بازگو کنی تا بتونه کمکت کنه