2777
2789

بچه ها من تو عقدم دو ساله تقریبا پنجشنبه ها نامزدم میاد خونه ما شام جمعه ها هم من از صبح میرم خونه اونا تا شب دیروز که جمعه بود ما تو روستا جشن دعوت بودیم خودشم دخترخالم بود فامیل نردیک و نمیشد نرم تازه از یه هفته پیش هم گفته بودم به نامردم که اینجور دعوت شدیم فلان چیزی نگفت و خوب برخورد کرد الان دیروز یکم بهونه کرد من ادامه ندادم گفتم حق با توعه و درکت میکنم تموم شد بعد امروز فهمیدم خودش گفت یعنی اونم لابلای حرفاش که دیروز اره با دوستم رفته بودیم ماهم بیرون اینم بگم که اهل تبریزیم دیشب که مردم ریحته بودن بیرون اینم با دوستش رفته بوده شاهگلی یبارم اینجوری شنیده بودم رفته بدون خبر من بهش فهموندم که باید به من خبر میدادی حداقل بعدا من از کسی نشنوم ناراحت بشم الان خیلی ناراحتم حتی دعوا کردیم بخاطرش شدید اونم گفت نمیخوام ببینمت و.... واقعا برام مهمه که بهم خبر بده چون حتی سرکارم می‌ره میگه ولی دیروز از قصد چون من رفنه بودم جشن اینجوری کرد خودشم میگه تو نباید می‌رفتی چون جمعه بود جمعه منو خراب کردی بخدا من خیلی جاها با پدرمادرم نرفتم و رفتم پیش اون خیلی جمع های فامیلی زو نرفتم ولی نمیفهمه اصلا 

من تا سرکوچه هم برم قدم به قدمشو میگم بهش 

وطن بسوزد و من در خروش و جوش نباشم؟خداکند بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو همه بحثا بیشتر کوتاه میام که جای بدی نکشه ولی اون سفت و محکم انگار اون زنه من مرد البته منم نمیدونم چیکار کنم با اینکه کوتاه میام میگه پررویی جواب برمیگردونی

حق داری اگر تو همه چیزو میگی اونم باید همه چیزو بگه

منم خودمو ضعیف نشون دادم برا همه چی گریع کردم و... خیلی بها دادم انگار

منم همینطوری بودم الان خیلی محدودیت ها دارم و… نباید زود وا بدی یکم سفت باش

میترسم زندگیم بهم بخوره ولی میبینم با ترس هم چیزی درست نمیشه همش باید عذاب کشید و چیزی نگفت ولی اون اگه بترسه هم حرفاشو میگه هر جور دلش بخواد حتی میگه بخوای اینه نخوای اینه

میترسم زندگیم بهم بخوره ولی میبینم با ترس هم چیزی درست نمیشه همش باید عذاب کشید و چیزی نگفت ولی اون ...

با محبت و اروم حرفاتو بهش بزن و صحبت کنید راجع به این موضوع و توافق کنید 

با محبت و اروم حرفاتو بهش بزن و صحبت کنید راجع به این موضوع و توافق کنید

باشه عزیزم ممنون فعلا که دعوا کردیم بلاک کرد منو منم اونو🤣خیرسرش۲۷ سالشه 

حق با توئه از الان براش سفت بیا نازشم نکش ناز مرد رو‌کشیدی تا قیامت باید نازشو بکشی صبر کن تا بیاد م ...

اره راست میگی خیلیا رو دیدم اینجوری که باید همش نازشو بکشن