هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و باشکوه بود که با تاج و لباسهای فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب میشد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖
هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و باشکوه بود که با تاج و لباسهای فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب میشد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖
در مورد جواد و فاطمه، حس ششمی که من دارم اینه که این دو نفر اگر در کنار هم باشند، انرژی خوبی دارند و میتوانند روابط مثبت و سازندهای ایجاد کنند. ممکنه که در ابتدای مسیر با چالشهایی روبهرو بشوند، اما اگر هر دو آماده باشند که درک و همکاری کنند، میتوانند به موفقیتهای زیادی در روابطشان برسند.
اما در نهایت، روابط به تعامل و تلاش دو طرف بستگی دارد.
در مورد جواد و فاطمه، حس ششمی که من دارم اینه که این دو نفر اگر در کنار هم باشند، انرژی خوبی دارند و ...
یعنی جواد اقدام میکنه و شروع رابطه دارند؟و حتی ازدواج؟