2777
2789
عنوان

شیرم خیلی کم شده

92 بازدید | 5 پست

دوازده روزه زایمان کردم,دو سه روزه اول که شیرم کم بود بعدش شیرم زیاد شد چند روزی دخترم بخاطره زردی بستری بود بهش شیر میدادم واس شیر شبشم میدوشیدم که پرستارا بهش بدن ,,الان سه روزیه سینم کم شیره,,حس میکنم سیر نمیشه اخه اصلا پر نمیشن سینه هام مثل اول,,چیکار کنم شیرم زیاد شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من شبا شیر خشک دادم تو این چند شب به دخترم که روزا شیر داشته باشم بهش بدم,,پس کارم اشتباه بوده؟؟ ...

هرچی بچه بیشتر مک بزنه شیر بیشتر میشه مخصوصا شب 

اگه میخوای شیر خشک بدی آخر شب یه وعده بده ولی شب تا صبح هر وقت خواست شیر خودتو بده

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.