2777
2789

من امروز صبح دانشگاه بودم

بعد میخواستم برم تئاتر شهر یه چیزی بخرم

بعد از تو خود دانشگاه یکی از پسرای ورودیمون چسبید به من تا خود ایستگاه مترو تئاتر شهر یه ریز زر زد درباره پروژه و روند دفاع و مقاله و....

یعنی فک کنین نه تو دانشگاه،از در خروجی دانشگاه تا خود تئاتر شهر که چن دیقه راهه یه ریییز زر

بابا خب تو دانشگاه وایسا کنار من زرتو بزن تو خیابون چرا چسبیدی به من

بعد وسط خیابون گفتم آقا من از این ور میرم،خدانگهدارتون،گف عه منم همون ور میرم.بابا ولم کن دیگه.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

بعد من بدبختم امروز هی آشنا دیدم.اینم کل راه دوش به دوش من میومد هی سوال.

فک کنین وسط خیابون داشت از بهینه سازی پره های توربین بادی میگف.بعدم نمیدونستم چی بگم که بره،از یه ورم دلیلی واسه دک کردنش نداشتم،...اصلا یه بساطی

حالا گندتر از اون دقیقا تو خود تئاتر شهر که از شلوغی سگ صاحبشو نمیشناسه فامیل همسرمو که هم دانشگاهیمه دیدم.اونم این شکلی نگام کرد:😳😳😳

دیگه تو خود تئاتر شهر مرتیکه کنده شد ازم

نمیدونم حس کردم نکنه پسر فامیله فکر بد کنه.خیلی خجالت کشیدم ازش.این کنه هم هی سوال میکرد تهش گفتم میخوام اسنپ بگیرم ول کرد رفت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید به پسره و حال اون لحظه شما فکر کردم خندم گرفت 😅

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

به نظرتون عجیبه زن متاهل با همکلاسیش چن دیقه تو خیابون راه بره؟

اعصابم خورد شد

حس میکنم یه کم غیرعادی طور بوده صحنه

به نظرتون عجیبه زن متاهل با همکلاسیش چن دیقه تو خیابون راه بره؟اعصابم خورد شدحس میکنم یه کم غیرعادی ...

فکر نمیکنم ولی خب میتونی قضیه به همسرت سر و ته بسته بگی 

من خودمم یکی از هم دانشگاهی هام لوازم خانگی داره هرچندوقت یه بار میرم مغازه ش خرید میکنیم و...از قبل به همسرم گفتم ک کسی هم دید حرف درنیاره

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

بعد من بدبختم امروز هی آشنا دیدم.اینم کل راه دوش به دوش من میومد هی سوال.فک کنین وسط خیابون داشت از ...

اگر من یه نوک انگشت اندازه ی این پسره سمج بودم الان به همه ب آرزوهام رسیده بودم🥲😂

طوری نیس بی‌خیال 

🦋✨

تئاتر شهر جای خطرناکیه😐😂

نه اون ساعتا سیفه

آخه من موندم چرا تو دانشگاه نمیای حرف بزنی

تا من زدم بیرون اینم چسبید تا خود مترو یه رییییز....

بابا من چه میدونم پروژتو باید چی کار کنی

حیثیت دارم من

از فردا باهاش سلامم نکن وگرنه این بار کولت سوار میشه میاد بذار بفهمه حدشو وگرنه فک میکنه خوشت اومده زندگی مشترکت درگیر میشه اگه یه بار باشه اشکال نداره همسرتم بهت مطمئنه اما دو بار سه بار مردم دهنشون نمیشه بست متاسفانه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار

ایندفعه رو اشکال ندارد اگر هم تونستین بهش بگین معذب شدین و دیگه این کار رو نکنه اگر هم نه با سر سنگین شدن باهاش اشتباهش رو بهش بفهمونین و بعد اگر دوباره سمج شد بهش بگین

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

به نظرتون عجیبه زن متاهل با همکلاسیش چن دیقه تو خیابون راه بره؟اعصابم خورد شدحس میکنم یه کم غیرعادی ...

من یه بار همین حالت با یکی از پسرای سیریش دانشگاه که فاژمه عاشقی و خواستگاری برداشته بود برام اتفاق افتاد اصلا ازش خوشم نمیومد منم نامردی نکردم وسط حرف زدنش همینطور که داشت کنارم میومد گوشی رپ برداشتم که مثلا داره زنگ میخوره گفتم سلام عزیزززززز دلم چرا صدات میلرزه الهی بمیرم مگه کجایی که سردت شده فدات بشم ..... 😅پسره خودش توی افق گم شد 😂

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

وقتی متاهل باشی از نطر مردم عجیبه 

ولی وقتی میدونی تو قصدت بد نبوده چرا یه طوری برخورد کنی که انگار کار بدی کردی 

همین حست که کلی اشنا دیدی بابت استرست بوده 

ولی وجدانا همینطوره حالا یه روز ادم نتونه به خودش برسه یا نخواد کسیو ببینه خرچی اشناس ریخته تو خیابون

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

من یه بار همین حالت با یکی از پسرای سیریش دانشگاه که فاژمه عاشقی و خواستگاری برداشته بود برام اتفاق ...

😂😂

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .