2777
2789

واقعا دارم اذیت میشم ، مدت‌ها به یه مسئله بی اهمیت فکر میکنم

اشتباهی که سالها پیش مرتکب شدم به دقت روز اول یادمه

چون بارها و بارها تو ذهنم تکرارش میکنم ، اونقدری تکرار میکنم که بعضی وقتا کله‌م داغ میکنه ، وقتی دست میزنم به پیشونیم میبینم واقعا داغ کرده.

مثلا یه بنده خدایی ۱۰ ماه پیش یه حرفی بهم زد که به شدت تو این مدت ذهنم رو درگیر کرد ، تازگیت رفتم راجع بهش ازش پرسیدم که دلیلش رو بفهمم ولی الان ذهنم درگیره که چرا پرسیدم

همش سعی میکنم ارتباطاتم محدود باشه ، تو گوشی هم خیلی وارد شبکه‌های اجتماعی نمیشم چون میترسم فکر جدید درست شه

چطور فکر نکنم؟ چطور یه روز راحت مغزمو خاموش کنم و از زندگیم لذت ببرم؟

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

مراقبه و مدیتیشن 

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فایده نداره

پادکستای استاد اورا رو گوش کن عزیزم

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

برنامه سنگین و فشرده داشته باش مثلا یه درسایی که انقدر تمرکز بالایی میخوان که نتونی فکر کنی و حین خوندنش مجبور شی افکارتو کنار بزنیو فقط بخونی

استراحت هات کوتاه باشه درحد ۵ دقیقه تا ۱۵ دقیقه طوری که اصلا از فاز درس نیای بیرون و سریع برگردی ب درست که برگشت بهش سخت نباشه

شب قبل خواب ۱۰ دقیقه صبحم بعد بیداری ۱۰ دقیقه مدیتیشن کن

زیاد تو گوشی نرو خیلی از شبکه های اجتماعی استفاده نکن به جای اهنگ هم پادکست گوش کن

Intj- 

اشتباهو به خودت بگو بالاخره پیش میاد فدای سرم. خوب شد بدتر نشد. فلان چیزو ازش یاد گرفتم. فعالیت بدنی هم خوبه. وسواس فکریه این. باید خودتو مشغول نگه داری

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

سرچ زدم فقط یه حسین اورا پیدا شد ، منظورت همینه؟

اره عزیزم🌱

برنامه سنگین و فشرده داشته باش مثلا یه درسایی که انقدر تمرکز بالایی میخوان که نتونی فکر کنی و حین خو ...

مرسییییی😭🎀

متاسفانه حتی حین درس خوندنم ذهنم درگیره ، یهو به خودم میام میبینم چند دقیقه‌ست دارم به یه چیز تکراری فکر میکنم

اشتباهو به خودت بگو بالاخره پیش میاد فدای سرم. خوب شد بدتر نشد. فلان چیزو ازش یاد گرفتم. فعالیت بدنی ...

مرسیییی

مرسییی🎀

خواهش میکنم 🌱🌺

مرسییییی😭🎀متاسفانه حتی حین درس خوندنم ذهنم درگیره ، یهو به خودم میام میبینم چند دقیقه‌ست دارم به ی ...

متوجهم

وقتی فکری تو سرت میاد با صدای بلند بخون

لحنتم یه نواخت نباشه متناسب با متن باشه

تایم بذار مثلا اگه میدونی خوندن اون مبحث واست نیم ساعت طول میکشه بگو تا نیم ساعت دیگه باید تموم شده باشه اینطوری تا فکری تو ذهنت اومد مجبوری کنارش بزنی تمرکز کنی رو درست 

Intj-