2777
2789
عنوان

خواهرم شوهرم بارداره ولی من

227358 بازدید | 1475 پست

خواهرشوهرم ۴ماه ازدواج کرده و بارداره من ده ساله ازدواج کردم بخاطر واژنیسموس بودنم  باردار نمیشم خیلی دکترم رفتم امشب متوجه شدیم خواهر شوهرم بارداره  و شوهرم زنگ زد ک ب خواهرش تبریک بگه  چندسالیه با خانواده شوهرم قطع رابطه ام  شوهرم وقتی زنگ زد خواهرش خونه مادرش بود یهو مادر شوهرم گوشی گرفت گفت نمیخوادتبریک بگی تو ب زن نازات برس انقد گریه کردم قلبم درد میکنه😔

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

شوهرت چی جوابشو داد هیچ نگفت؟؟؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عحب پستی هست خوبه خودش زنه

ناراحت نباش و به قسمتت راضی باش 

گفت: بیا به عقاید هم احترام بگذاریم. گفتم: نه دلیلی دارد و نه ضرورتی، همین که کاری به کار هم‌ نداشته باشیم کافیست.

چ حرف بدی زدههه این مادرشوهرا چی توسرشونه ؟؟بجای مغز پهن گاوه بنظرم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.