2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی اون بچه ها جز تو کسیو ندارن :)

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

یکی دو روز بسپار ب مادرت برو مسافرت حق داری خسته شدی 

ولی ب اینکه بی پناه میشن اواره میشن فک نکردی ک این حرفارو میزتی؟ 

تو مدرسه و کوچه کسی اذیتشون کنه مادری ندارن دلسوزوشون باشه ب اینا فک کردی؟ 

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

تا اخر عمرشون مدام از خودشون از اطرافیان و اگه پیدات کنن از خودت میپرسن چرا اینکارو کردی؟

به چه قیمتی؟چی تو دنیا مهمتر از اونها بوده؟

جوابی که بشه قانعشون کرد داری 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

براشون قطعا سخت میشه.

ولی الان برای منی که دارم می‌نویسم، تو مهم‌تری. 

ببین ماهانه یه قرص ویتامین دی پنجاه هزار حتما بخور. اگه آفتاب مستقیم نمیگیری (آفتابی که از پشت شیشه‌س فایده نداره). حال و احوال روحیت خیلی بهتر میشه بعدش.

اگه میتونی یکیو بیار برای کمک. که بتونی استراحت کنی.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟