واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
18سالشه خیلی ناراحت شد معلوم بود منم خیلی ناراحت شدم
ناراحت نباش عزیزم همسرت باید ناراحت باشه نه شما
با پسرت حرف بزن بگو بابا عصبی بود
یدف همینجوری شد شوهر خالم زد تو گوشش خالمبعد پسرش که تقریبا ۱۸.۱۹سالشه باباشوو در حد مرگ کتک زد ...
وای نه اینجوری خوب نیست مگه باباعه عادتش باشه کتک زدن ولی واسه اولین بار این کارو کرده نباید حرمتش شکسته بشه