2777
2789

داریم یه خونه میسازیم بالای اپارتمان پدر شوهرم اینا بعد من از صبح تا شب کمک دست همسر و پدرش هستیم چون خودشون لشنا به ساخت خونه هستن تمام کارا رو بدون کارگر و اوستا و بنا انجام میدن منم پا ب پاشون دارم کمک میکنم هرچی به شوهرم میگم این کارا کار من نیست میگه ما دست تنهاییم تو هم باید باشی خونه خودمونه میخوایم خودمون خونه دار شیم از طرفی واسه این کار داریم از پس انداز های پرشوهرم استفاده میکنیم همسرم میگه باید وقتی اومدیم طاکن شدیم دیگه خونه دار شدیم براشون خیلی جبران کنیم الانم ثانیه ب ثانیه از سر و کول مادرش میره بالا منم خیلی بدم میاد خودش اصلا متوجه نیست مادرشم حسابی داره با دمش گردو میشکنه من نمیخوام رو این موضوع حساس باشم اصلا ولی یجوری بدم میاد ..نمیدونم چیکار کنم خیلی فشار رومه واقعا تو گرما و افتاب کار سنگین کردن با شوهرمم میگم نمیام ناراحت میشه باباشم ناراحت میشه خیلی ازم توقع دارن چون همیشه تو همه چیز من بودم ..هیشکس منو درک نمیکنه و نمیدونم چیکار کنم واقعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه عادت کردن

یباره نمیشه پا پس کشید

ریز ریز کمرنگ شو

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

چ کارایی می‌کنی مثلا؟

مثلا کنده کاری و جمع کردن نوخاله و جابجایی اهن و اینا کلا کارایی که میکنن منم میکنم ن اینکه جون نداشته باشم درسته خسته میشم ولی خب یه کار مردونس من دلم نمیخاد عادت کنن به اینکه اینکارا رو من انجام بدم کمکشون

دیگه عادت کردنیباره نمیشه پا پس کشیدریز ریز کمرنگ شو

همین کارو چن بار کردم فایده نداشت از طرفی هم دست تنهان و برادر شوهرمم کمک نمیکنه با لینکه مجرده هر دفعه میگه من نمیتونم فلان جام اینطوره و فلانه و مادرشوهرمم میگه کاری ب این نداشته باشید