2777
2789
عنوان

پدری که منت میذاره چیه

100 بازدید | 14 پست

گرونیه درکش میکنم ولی خودم که نخاستم بدنیا بیام😔💔

هر چی میاره اول قیمتشو میگه 

امشب داشتم شام میخوردم گفت باید بخاطر شما اضافه کار کنم 😔هر چی میخورم کوفتم میشه .نمیتونم با خیال راحت غذا بخورم 

خدایا خودت کمکمون کن 🥺

خودت کار کن من ۶ سال هیچ کس خرج منو نمیده تازه من به اونا کمک می کنم 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

چه بد .. بهش بگو مگه با خواست خودمون اومدیم ، بگو تو مسئول زن و بچه هستی مثل همه مردهای دیگه .

بگو اگر گشاد بودی از اول زن نمیگرفتی و بچه دار نمیشدی 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم گاهی همسرم قیمت خیلی چیزا رو میگه یا شکایت میکنه از گرونی، نمیشه بگم منت می‌گذاره

اگر میتونی در حد توان کمک خرج باش یا صرفه جویی کن در غیر اینصورت اینجور وقتا ازش تشکر کن، گاهی وقتا پشت یک چهره خشن یه پسر بچه لوس هست که نیاز به دیده شدن زحماتش داره

خودت کار کن من ۶ سال هیچ کس خرج منو نمیده تازه من به اونا کمک می کنم

کار میکنم که 

ولی بیشتر یاد میگیرم ارایشگری 

داداشمم کار میکنه . میگه شما دو تا بیکارین 😔

واقعا درکش کن خیلی فشار روشون یعنی روی همه . ناراحت نشو از دستش .پدر منم همینجور من ازدواج کردم هروقت میریم اونجا قیمت هرچی بخر رو میگ من میزنم به خنده و شوخی بعضی وقتها هم باهاش همدردی میکنم 

اول اینکه خیلی نازک نارنجی ای بابات شاید میخواد فقط قدرشو بدونید

چیکار کنم قدرشو بدونم؟ چی بگم؟ کدوم پدری این حرفارو میزنه؟ معلومه خودت نازک نارنجی ای که این حرفارو تابحال نشنیدی دکه لت بشکنه